Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Yunus A.S Duası

Yunus A.S Duası
0
139

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Yunus AS Duası

Yunus Peygamberin Duası

Dert bela gelince, Yunus Peygamberin'in duasını okuyun! O beladan kurtarır

Dua şudur: La ilahe illa ente subhaneke, inni kuntu minezzalimin) Hakim

(Senden başka hicbir ilah yoktur, sen butun noksanlıklardan munezzehsin, muhakkak ki ben nefsime zulm edenlerden oldum) Enbiya, 87

Bir belaya maruz kalan, neden Yunus aleyhisselamın okuduğu (La ilahe illa ente subhaneke inni kuntu minezzalimin) duasını okumaz ki?

Halbuki hadisi şeriflerde buyuruldu ki:
(Birinize dert ve bela gelince, Yunus Peygamberin duasını okusun! Allahu teala onu muhakkak kurtarır) Tirmizi

(La ilahe illa ente, subhaneke inni kuntu minezzalimindiyen, uğradığı beladan kurtulur) İ Sunni

(Bir hasta, kırk defa La ilahe illa ente subhaneke inni kuntu minezzaliminokursa, şehit olarak vefat eder Şifa bulursa, gunahları affolur) Necatulmusalli

alıntı

Similar threads

Gunluk Cekilen Tesbihler Gunluk Cekilecek Tesbihler 700 tane Estağfirullah el azim ve etUbu ileyh 100 tane Besmele 100 tane La ilahe illallah 100 tane La havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil azim 100 tane Hasbinallah ve nimel vekil 100 tane Ya Latif 100 tane Ya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
Bela anlamı nedir? Allahu tealanın insanları imtihan etmek, denemek icin verdiği maddi ve manevi uzuntu, sıkıntı, musibet, afet Kulumu bir bela ile ibtila (imtihan) ettiğim vakit sabreder ve ziyaretcilerine beni şikayette bulunmazsa, ona etinden iyi et, kanından iyi kan veririm...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Yunus AS Duası Yunus Peygamberin Duası Dert bela gelince, Yunus Peygamberin'in duasını okuyun! O beladan kurtarır Dua şudur: La ilahe illa ente sübhaneke, inni küntü minezzalimin) Hakim (Senden başka hiçbir ilah yoktur, sen bütün noksanlıklardan münezzehsin, emin fakat ben nefsime zulm...
Cevaplar
0
Görüntüleme
178
Gunluk Yapılması Gereken Tesbihler Nelerdir Gunluk Yapılması Gereken Gunluk Cekilen Tesbihler 700 tane Estağfirullah el azim ve etUbu ileyh 100 tane Besmele 100 tane La ilahe illallah 100 tane La havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil azim 100 tane Hasbinallah ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
Şehid Olarak Olebilmek İcin Dua Şehit Olarak Olebilmek İcin Okunacak Dua Hergun yirmibeş kere “Allahumme barik li filmevt ve fima ba'delmevt okuyanlar, Duha yani kuşluk namazı kılanlar, her ay uc gun oruc tutanlar, yolculukta da vitr namazını terk etmiyenler, olum hastalığında, kırk kere...
Cevaplar
0
Görüntüleme
251
858,496Konular
981,669Mesajlar
29,751Kullanıcılar
HasoTR35Son üye
Üst Alt