Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Yunus Emrenin Duası

Yunus Emrenin Duası
0
128

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Yunus Emre Duası
Yunus Emrenin Duası
Yunusun duası

MAHRUM ETME!

Açdım sana ellerimi,

yoksunluk dîdârından!

Hey Allah'ım, kullarını,

mahrum etme dîdârından!

Dün ü gün fikrim benim,

Çoktur sana şükrüm benim,

Gece gündüz zikrim benim,

mahrumiyet dîdârından!

Gider bu benliği benden,

Dileklerim çoktur senden,

Ayruk sözüm yoktur bundan,

yoksunluk dîdârından!

Sırat köprüsünden uçup,

Cehennem oduna yakıp,

Yüzüm karasına bakıp,

mahrum etme dîdârından!

Ağırkanlı Yunus söyler sözü,

Kan yaşıla dolar gözü,

Rahmetinden ayırma bizi,

mahrum etme dîdârından!

YUNUS EMRE *

Similar threads

Yunus Emre Duası Yunus Emrenin Duası Yunusun duası MAHRUM ETME! Acdım sana ellerimi, Mahrum etme didarından! Hey Allah'ım, kullarını, Mahrum etme didarından! Dun u gun fikrim benim, Coktur sana şukrum benim, Gece gunduz zikrim benim, Mahrum etme didarından...
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
Yunus Emrenin Detaylı hayatı YUNUS EMRE KİMDİR HAYATI Tasavvuf ehli ve halk şairi Hayatı ve kimliği hakkında kesin malumat yoktur Şiirleri, asırlar boyunca zevkle ve hayranlıkla okunmuş, yalnız bizde değil, bircok ulkelerde de alaka uyandırmış bulunan mustesna bir şahsiyettir 80 sene kadar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
185
Yunus Emrenin Detaylı hayatı YUNUS EMRE KİMDİR HAYATI Tasavvuf ehli ve ırk şairi Hayatı ve kimliği hakkında emin malumat yoktur Şiirleri, asırlar baştan başa zevkle ve hayranlıkla okunmuş, yalnız bizde yok, çoğu ülkelerde de alaka uyandırmış yer alan müstesna bir şahsiyettir 80 yıl kadar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
222
Yunus Emrenin hayatı ve bilinmeyenleri yunus emrenin aile hayatı yunus emrenin resimleri devlete ait fotoğrafları emre 1548187917 1548187917 yunusemreninhayativebilinmeyenleri5c54365337d31yunusemreninhayativebilinmeyenleri5c54365337d31 yunusemreninhayativebilinmeyenleri5c54365337d31...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Yunus Emre 'den Şiirler Bu konu; yunus emre şiirleri hakkında bilgiler vermektedir Sevgili melekler, edebiyatımızın manâlı isimlerindne büyük halk müziği ozanı Yunus Emre 'den derlediğimiz birbirinden hoş şiirlerile bu sayfamızda sizlerleyiz 1549098701 1549098701...
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
858,475Konular
981,228Mesajlar
29,547Kullanıcılar
sonertSon üye
Üst Alt