Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Yunus Emrenin Veysel Karani hazretlerine yazdığı ilahi

Yunus Emrenin Veysel Karani hazretlerine yazdığı ilahi
0
97

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Yunus Emrenin yazdığı ilahi, Veysel Karaniye yazılan ilahi, Veysel Karaniye Yunus Emrenin yazdığı ilahi

VEYSEL KARANİ

Rum’da, Acem’de aşık oldum
Yemen İllerinde Veysel Karani
Enbiya sevdi ve dostum dedi
Yemen illerinde Veysel Karani

Anasından doğdu dunyaya geldi
altına kanadın yaydı
Resulun hırkasın, tacını giydi

Erenler onunde kemer belinde
Aknurdan beni var o sağ elinde
Uveys sultan derler Hak anında

Sabah ibadetin yapar giderdi
Gizlice Rabbine niyaz ederdi
Anın işi gucu deve guderdi

Bin deveyi bir akceyi guderdi
Anın da nısfını zekat ederdi
Develer bilesine tevhid ederdi

Similar threads

Cemal Kuru Veysel Karani İlahiler Cemal Kuru Veysel Karani İlahi Sozleri Karani karani Veysel Karani Yemen illerinde Veysel Karani Hakk`ın Habibi`nin sevgili dostu Yemen illerinde Veysel Karani Soylemez yalanı, yemez haramı Yemen illerinde Veysel Karani Karani karani Veysel...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Yunus Emrenin yazdığı ilahi, Veysel Karaniye yazılan ilahi, Veysel Karaniye Yunus Emrenin yazdığı ilahi VEYSEL KARANİ Rum ’da, Acem ’de aşık oldum Yemen İllerinde Veysel Karani Enbiya sevdi ve dostum dedi Yemen illerinde Veysel Karani Anasından doğdu dünyaya geldi altına kanadın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
144
Grup Dergah Veysel Karani İlahisi Sozleri, Veysel Karani İlahisi, Grup Dergah Veysel Karani İlahisi, Veysel Karani İlahi Sozleri Veysel Karani İlahi Sozleri Grup Dergah Hakkın Habibinin sevgili dostu Yemen illerinde Veysel Karani Soylemez yalanı,yemez haramı Yemen ilerinde Veysel...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
En guzel İlahi Sozleri İlahilerin Sozleri Bizden Selam Goturun Yağan Nuri Hudaya Merve ile Safaya Muhammed Mustafaya Bizden selam goturun Yalvarıp Rabbimize Dualar edin bize Muazzam Kabemize Bizden Selam goturun Her yonelen Allaha Cıkar nurlu sabaha Ali Rasulullaha...
Cevaplar
0
Görüntüleme
158
Veysel Karani 2 İlahisi VEYSEL KARANİ Rumda Acemde aşık oldum Yemen İllerinde Veysel Karani Enbiya sevdi ve dostum dedi Yemen illerinde Veysel Karani Anasından doğdu dünyaya geldi altına kanadın yaydı Resulün hırkasın tacını giydi Yemen illerinde Veysel Karani Erenler önünde kemer belinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
858,475Konular
981,228Mesajlar
29,547Kullanıcılar
sonertSon üye
Üst Alt