Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yunus Gibi "Milk-i Beka"

Yunus Gibi "Milk-i Beka"
0
140

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Yunus Emre ’den cok severek dinlediğim bir album oldu Ruhlara şifa olsun Milki Beka! imagesyunusgibimilkibeka5b0b378dddd9epng

Yunus gibi Yunus ’un sozleri gibi gitar ve neyden harika bir duet imagesyunusgibimilkibeka5b0b378f00eb2gif

imagesyunusgibimilkibeka5b0b37900eb65

SEShttp:wwwfiledencomfiles2008641944322milkibekamp3SES

Milki Beka

Milki Beka ’dan gelmişem,
Fani cihanı neylerem
Ben dost cemalin gormuşem,
Huri cinanı neylerem

Eyyub gibi maşukunum,
Cevrin tahammul eylerem
Cercis ’leyin Hakk yoluna,
Cıkmayan canı neylerem

İsmail ’em Hakk yoluna,
Canımı kurban eylerem
Cunku bu can kurban sana,
Ben koc kurban neylerem

İsa gibi dunya koyub,
Gokleri seyran eylerem
Musa ’yı didar olmuşam,
Ben lenterani neylerem

Derviş Yunus maşukuna,
Vuslat edince mest olur
Ben şişeyi caldım taşa,
Namus u arı neylerem

Yunus Emre

Similar threads

Verildiyse affola , rep için yapmıyoruz neticede İlim İlim Bilmektir İlim ilim bilmektir İlim kendin bilmektir Sen kendini bilmez isen Ya nice okumaktır Okumaktan mânâ ne Kişi Hakk'ı bilmektir Çün okudun bilmez isen Ha bir kuru emektir Okudum bildim deme Çok tâat kıldım deme Eri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
396
Cennetin Yollari Kayrak cakilli (!) Cennet… Cehennem uzerine kurulmuş sırat ile gecilen gizemli hayat… Hz Adem’in yasak ağacın meyvesinden yediği icin dunyaya gonderildiği adres… Cennet… icinde bulunan bitki ve ağacların golgesiyle kaplanmış yerle gok arası geniş bir meyvelik bahce Cennet…...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Yunus Emre'nin 13 yüzyilin ortalarinda, Anadolu Sakarya irmagi cevresinde bir köyde dogdugu ve 14 yüzyilin ilk yarilarinda yine o civarda öldügü saniliyor Bazi kaynaklara göre egitimden yoksun (ummi), okuma yazma bilmeyen biriydi Kesinlikle bildigimiz; onun köy kökenli olusudur Yunus'un Türk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Cennetin Yollari Kayrak çakilli (!) Cennet… Cehennem üzerine belirlenmiş sırat ile geçilen gizemli yaşam… Hz Adem ’in yasaklanmış ağacın meyvesinden yediği için dünyaya gönderildiği adres… Cennet… içinde yer alan bitki ve ağaçların gölgesiyle kaplanmış yerle gök arası geniş bir meyvelik bahçe...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
858,496Konular
982,225Mesajlar
30,141Kullanıcılar
HasantemelSon üye
Üst Alt