Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yunus Günçe'den survivor itirafı: Elenmek için dua ettim!

Yunus Günçe'den survivor itirafı: Elenmek için dua ettim!
0
138

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
68
yunus_gunce_kerem_bursin_ve_can_yamani_aklima_getiriyorum_1576762757_0981.jpg

Ekranların sevilen oyuncusu Yunus Günçe'den katıldığı Survivor müsabakası ile alakalı çarpıcı itiraflar geldi.

2016 yılında Survivor müsabakasına katılan isminden epey laf ettirten oyuncu Yunus Günçe, yarıştan elenmek için dua ettiğini itiraf etti. Yarışın en yaşlı şampiyonu olmak istediğini söz eden Günçe, açıklamalarıyla dikkatleri üzerine topladı.

TcYoR_1576762775_9632.jpg

ELENMEK İÇİN DUA ETTİM!

"Survivor'a birinci gittiğimde evvel bir yabancılaştım. Herkesin başına geliyordur bu. Sonra 'benim burada ne işim var?' evresine geçtim. Üstelik çok fizikî sorunlarla gittim ben Survivor'a. Huzursuz bacak sendromum vardı, uyku meselem vardı, bunların yanında açlık, hasret... Esasen Survivor'da bir gün üç gün üzere geçiyor. Baktım burası bana nazaran değil. Dualar ettim elenmek için, ağlayarak. 'Lütfen kaybedeyim, eleneyim. Burası bana nazaran değilmiş Allah'ım beni meskene gönder' dedim" kelamlarıyla Survivor'da yaşadıklarına açıklık getirdi.

YUNUS GÜNÇE'DEN CAN YAMAN İTİRAFI;

Bir devranlar survivor yarışında çığır açan oyuncu Yunus Günçe, geçtiğimiz gün eşi Selin Günçe ile Nişantaşı'nda görüntülendi. Objektiflere samimi pozlar veren çift, magazinci arkadaşların sorularını cevapsız bırakmadı. Yunus Günçe, spor yapıyor olmasına ait çarpıcı açıklamalar yaptı.

P9PGX_1571216753_6781.jpg

"CAN YAMAN'I AKLIMA GETİRİYORUM!"

CHw4L_1571216788_9844.jpg

Günçe “Spor yaparken Can Yaman ile Kerem Bürsin’i hayal ediyorum. Onları düşünüp motive oluyorum.Vücutları çok âlâ. Can Yaman ile ‘crossfit challenge’a (atletik yarışma) hazırım” halinde esprili karşılık verdi.

858,497Konular
982,127Mesajlar
30,082Kullanıcılar
SEDATcan2525Son üye
Üst Alt