Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yurdum İnsanı Teknolojiyi Bakın Nasıl Kullanıyor?

Yurdum İnsanı Teknolojiyi Bakın Nasıl Kullanıyor?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
İŞTE REEL SERİNLİK Erzincan'da fazla sıcaklardan bunalan ev kadını raflarını çıkardığı buzdolabının içine minder koyarak oturmuş Kapısı açık kalan buzdolabının kompresörü bozulunca iyi soğutmuyor diyerek üründen şikayetçi olmuş

FRİTÖZ KIZARTMASI Diyarbakır'da fritöz alan bir tip, ürünün birincil kullanımda eridiğini görür görmez Arçelik bayiinin yolunu tutmuş Büyük bir doyumsuzluk ile içeri giren herif, elindeki erimiş fritözü göstererek kendisine arızalı mal satıldığını söylemiş Fritözü görebilen görevli nasıl kullandığını sorunca adam anlatmış:
Ocağı yaktım, fritözü üzerine koydum İçine yağ koydum Ama yanmaya, erimeye başladı

BULAŞIK MAKİNESİ HER İŞE FAYDA Servis elemanları Türkiye'nin dört bir yanından gelen Bulaşık makinem tabakları, bardakları çiziyor veya su boşaltmıyor şikayetlerini analiz etmek için gittikleri evlerde müşterilerin ıspanak, lahana gibi yıkanması zor sebzeleri bulaşık makinesinde yıkadıklarını, hatta salça gerçekleştirmek için domatesleri bulaşık makinesinde yumaşatanlar olduğunu görür görmez şoke olmuşlar

MİKRO YUMURTA FIRINI Şanlıurfa'da bir alıcı, satın aldığı mikrodalga fırında yumurta kaynatmayı denemiş Deneme basınç sebebiyle yumurtanın patlamasıyla sona ermişMikrodalga fırının infilak etmemesi talih olarak değerlendirilirken müşteri Yumurta bile kaynatamıyorBu fırını ne yapayım? Paramı geri verindiyerek bayiye fırını iade etmeye kalkmış

FIRIN KURUTMAYI BECEREMEZSE Mersin'de fırının içinde elbisenin yandığını söyleyen bir tip teknik servisi çağırmışElbisenin yanarak fırının içine yapışmasından mustarip tüketiciye, fırınında sadece yemek pişirmesi önerilmiş

OCAKTA 'KETTLE' PİŞİYOR İstanbul'daki bir alıcı de kettle'ının (su kaynatıcı) eridiği şikayeti ile servise başvurmuş Kettle'ın elektrik ile çalıştığını bilmeyen müşterinin ocağın üstüne su ısıtıcısını koyarak suyu ısıtmaya çalıştığı anlaşılmış

AYAKKABI SOĞUTUCUSU Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ndeki alıcı toplantısında bir kişi, buzdolaplarının sebzeliklerinin daha büyük olması gerektiğini söylemiş Bu talebinin nedeni sorulduğunda, Yaz ayları sıcak geçiyor Ayakkabılarımızı içine koyup soğutuyoruz Sebzelikler büyük olursa daha çok ayakkabı soğutabilirizyanıtını vermiş

KLİMALI MAĞARA Elazığ'ın Maden ilçesinde mağarada oturan bir yurttaş, aşırı sıcaklardan bunalarak klima almış Mağarada elektrik bulunmaması nedeniyle dışardan firari elektrik çekmiş Yetkisiz olan elektrik klimanın performansını bozunca alıcı, klimanın randımanı düşük diye şikayette bulunmuş *

858,505Konular
982,790Mesajlar
33,075Kullanıcılar
Üst Alt