Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

yurdum insanının komik diyalogları

yurdum insanının komik diyalogları
0
47

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
yurdum insanının gülünç diyalogları SSK gözlügü yazilir Tansiyona sekere bakilir Kurban kesilir Gebze de bir eczanenin camindan Aksaray da bir lastikçinin vitrininden : Vindovslu aletle rot balansi yapiyoruz Kartus ve kolonya doldurulur Eskisehirde bir dükkanın camindan Kocaeli Hereke de YYBF karsisinda kendi halinde bir bakkalin camindan: Penguen Yemi bulunur ! Kadiköy çarsida yanimdan geçen bir adam yanindaki diger adama : Abi ! Robinson daki de eseklik aslinda, niye Cuma ile arkadaşça oluyor ancak ?! Ise varmak için bindigim dolmusun söförü, son duraga geldigimizde siritarak Geçmis olsun, buraya dek frensiz geldik ! Yasli teyze : Evladim sagda kutsal bir yerde indirirmisin ?! Minibus söförü : Az ilerde Camii var, seni orada birakayim teyze Adana da belediye otobüsünde ön ve arkadaki kapida görevli 2 tezgâhtar arasinda geçen diyalogdan : Muavin#1 : Durakta inecek var mi ? (yolculardan ses çikmaz ) Yardımcı#2 : Negatif ! Eskisehir de bir belediye otobüsü : Biletçi : Arrrrka tamammm, kapat arkayi ! ( bir teyze arka kapiya sikisir ) Biletçi : Kari sıkıştı, aççç kapa ! Otobüs Söförü : Paso lütfen ! ( ben pasoyu elde etmek için cüzdanima davrandigimda ) Benzer Söför : Varsa manzara ! Paylaşıldıysa özr dilerim  

858,497Konular
981,951Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt