Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2019 Cağrı Tv Frekans
Cağrı Tv Uydu Frekans Ayarları 2019
(cağrı tv frekans bilgileri guncel yeni cağrı tv frekansları turksat 1c 2a 3a)
CAGRI TV FREKANS 12130
V Dikey Bati 27500 56 235 236 Turksat 2A
imagescagritvfrekans20195b043a2100b26
ULKE TV Yeni frekansı
2019 Yeni ULKE TV frekansı 2A
ULKE TV frekansları aşağıdaki gibidir
Frekans: 11831
Polarizasyon: V Dikey
Kapsama: Bati
SR: 7200
FEC: 56
VPID: 53
APID: 54
Uydu : Turksat 2A
yurdum tv frekansı 2019
yurdum tv frekansı 2019
yurdum tv frekansı
Kanal Adı: Yurdum TV
Frekans: 11830
Polarizasyon: Vertical
SymbolRate: 7200
FEC: 56
Audio PID: 44
Video PID: 43
Uydu: Turksat 2A
Kapsama: Batı
Yayın Turu: TV
Paket: Kanal 7 Paket Batı
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.