Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

yüreğimin esen rüzgarına .....

yüreğimin esen rüzgarına .....
0
47

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
yüreğimin esen rüzgarına Mevsimlerden yazı Giysilerden beyazı Kuşlardan bülbülü Güllerden sümbülü Ama herşeyden çok Seni seviyorum Seni her sabah birincil görenin güneş olması ne acı Oysaki seni her lahza görmeye can atan kalbimin olduğunu bilse birdaha katiyen doğmazdı Sen dünyaya sürgün gönderilmiş bir meleksin ve ben seni böylece fazla seveceğim birdaha cennetine dönemeyeceksin İnce sızım yürek hırsızım beni benden aldın imkansızım ağlasam inlesem ne avantaj nasıl olsa ben daima haksızım Ne güzeldi günlerimiz Ayrılmazdı ellerimiz Aşkla çarpan kalplerimiz Ayrı düştü gülüm gülüm Dün gece yıldızlara daima seni anlattım, dinledikçe bir kere daha parladılar Ayrı olduğumuzu söyledim, seni dilemem için tümü birer birer kaydılar Zannetmeki gözlerim sana baktıkça bıkacak Ölsem ruhum her zaman seninle kalacak Kapanırsa gözlerim hayata son sözüm ''SENİ SEVİYORUM''olacak Aramızdaki mesafeler ne kadar uzun olursa olsun sonsuzluğa dışarı giden bütün yollara adını yazdım Hangi yoldan geçersen geç seni sevdiğimi okuyacaksın Şu Anda okuduğun gibi Hayatta en büyük sevgileri hak edecek dek , ama herkesin seni sevmeyi adalet edemeyeceği kadar özelsin sevgilim Sevgini taşımak yok hasretini çekmek kuvvet, gülmeyi unutmak değil, ağlamaya alışmak kuvvet, yaşamak yok, özlemekte yok, özleyipte görememek çok güç BEBEĞİM Dün gece saatlerce ölümü ve sensizliği düşündüm, acaba hangisi zordu? Vefat mü sensizlik mi? vefat sensizlikse sensizlik zaten ölüm gülüm Ne seni hatırından çıkmak gibi bir çaba var yüreğimde, nede aşkımı körükleyen bir rüzgar, ne seni görmeden durabilecek dek güçlüyüm nede kaybetmeye dayanacak kalbim var Gecemidir insanı hüzünlendiren, yahut insanmıdır hüzünlenmek için geceyi bekleyen Gecemidir seni bana düşündüren, yahut benmiyim seni dikkate almak için geceyi bekleyen Hani geceden sonradan doğarya güneş, aklıma ilk sen gelirsin, sonradan bir ham adam başına olup yüreğime düşersin Gün geçer biter ama teksen bendeki tek bitmeyensin Aşk bir nehirdir içine aptallar düşer bende düştüm lakin beni ittiler Bir gün dilenci gibi geleceğim kapına ürkerek basacağım zile anne bir dilenci diyeceksin para saptamak isteyeceksin param var diyeceğim bir dilim ekmek uzatacaksın karnım tok diyeceğim öylese ne istiyorsun diyeceksin ben yıllar önce çaldığın kalbimi geri ver geri ver diyeceğim Kimi süre uzaklarda olan sevgilinin kimi vakit gece uykularımın adıdır hasret sen yıldızların getirdiği açlık değil ölümün bile unutturamayacağı tutkumsun!aşkım Bir Takım millet hayalleriyle bazıları sevgileriyle yaşarlar sevgileriyle ayakta kalabilenler ise umutlarıyla hayallerine ulaşır! Can dostumaRüzgar savuracak bir toz bulur her düş yaşanacak bir can bulur her hayal gerçekleşecek bir umut bulur unutma! bulunmayan tek şey senin gibi bir dosttur! Yüreğinin içinde esen rüzgarı dinliyorum, rüzgar seni bana benide sana adayan ilahi aşkı bulutlardan ve engin dağlar üzerindeki yamaçlardan bana getiriyor, içimi titreterek  

858,496Konular
982,249Mesajlar
30,154Kullanıcılar
fvhsfbSon üye
Üst Alt