yüreğinde sevgiiii olan herkezee yüreğinde sevgi içeren herkezeee armaganım olsun bu aşk sözleriiişunu unutmayın meleklerim sevgi degerini bilene verilirse hoş olurr umarım begenirsinizz aşıkk melişlerim yuregindesevgiiiiolanherkezee5c556d2915b2agifalt :asigim: :asigim: :asigim: 1549102371 1549102371 yuregindesevgiiiiolanherkezee5c556d291aed8yuregindesevgiiiiolanherkezee5c556d291aed8 yuregindesevgiiiiolanherkezee5c556d291aed8 Hasret kapımda nöbetler tutuyor Sevgilim uzakta bir şehirde gözlerim onu arıyor… Bir kuş olup gitsem, aşsam şu enginleri, varsam senin yanında Öpsem doyasıya, koklasam seni… En güzel yarınlar senin olsun, sen buna layıksın ömrün mutluluklarla dolsun Eğer gün gelir de sen beni unutursan, inan ki tatlım canın sağolsun Bugün yeni bir meyhane keşfettim mezarlığın karşı Bir gün beni arar da bulamazsan ya meyhanedeyim ya da tam karşı Bugün yeni bir birahane keşfettim mezarlığın karşı Bir gün beni arar da bulamazsan ya meyhanedeyim veya bütün aleyhinde Paylaştıkça büyüyen tek şeyin sevgimiz olduğunu hiç unutmayalım ve sevgimizi daima çoğaltalım sevgilim Biliyorsun her gökkuşağının bittiği yerde bir define saklanırmış Gökuşağını takip ettim geçenlerde sende bitti… En değerli hazinemsin benim, canımsın Sana doğru bir kelebek uçurdum, dağları denizleri aştı seni buldu, yanağına minicik bir öpücük kondur Mutlu olmayı biliyorsan, sevmeyi bileceksin fiilen seviyorsan, ömrünü vereceksin Sesini duysam da her an yüzünü bakmak gibi değil, özlediğimi bil her an hiçbir şey seni hoşlanmak gibi yok… Kimsin sen? Yaşamak isteyip de yaşayamadığım umutlarım, farkında olan olmadan senelerdir beklediğim mi? Kimsin sen? Sen benim sevdiğimsin, sevdiğimi söyleyebildiğim… Gözlerin gözlerimde, ellerin ellerimde, aşkın içimde ve ruhun bedenimde olduğu sürece seni fazla sevmeye devam edeceğim… Seni ben değil gözlerim seçti, onlar sevdi onlar beğendi Sen benim yok onlarınsın gittiysen bana ne onlar ağlasın… Geceler seni sevdiğim kadar uzun olsaydı eğer inan ama yeryüzüne hiç güneş doğmazdı Sesini duysam da her lahza yüzünü görmek gibi yok, özlediğimi bil her an çünkü hiçbir şey seni hoşlanmak gibi değil!