Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yüreğine adımı astım...

Yüreğine adımı astım...
0
44

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Yüreğine adımı astım 1549075432 1549075432 yuregineadimiastim5c5503ed9a35eyuregineadimiastim5c5503ed9a35e http:img363imageshackusimg3631188yuregineadimiastimpq4 Yüreğine Adı'mı Astım Çağır beni, çağırda büyüsün içimde biriktirdiğim tüm yalnızlıklarım! peyderpey büyür yalnızlık, yürüdükçe devasallaşır kimsesizlik! Dur!Ne olur Sende gitme! Yalnızlığın üzerime yüklediği bu sükunet bundan böyle beni boğuyor Buradayım baksana karanlığın tam ortasında N'olur artık gitme Sana fazla ihtiyacım var Kurtulmak istiyorum ama koşamıyorumÇaresizlik böylece bir bulaşmışki bu sokaklara takılıp düşüyorum Off bu değin mı zor sen, bu değin mı kuvvet sensizlik!! Canım pek çok acıyor ama Artık haykırmak istiyorum sesimin yettiğince Bağıra bağıra ağlamak ve haykırmak istiyorum Anla artık anla!! seni seviyorumdiye Lakin olmuyor işte Ve yeniden o şarkı başlıyor bir uğultu misali; gitme nolur gitme itirazlar elimde yok yalnızım yalnızız yalnızlıklar elimde yok düşerken son birkez yalana benimsin benim yalansan yalanı severim elimde yok Biliyormusun Seyirci kaldıysam bu kalp yangınlarınaHer yıla bir nefes miktar oldum Arta kalan küllerdenKurşuni sevdalara bir adım var Ama Yüreğime adım geçmiyor Ömür defterimden üzüntü yapraklarını yırttım Fakat Yüreğine adı'mı astım​  

858,497Konular
981,983Mesajlar
29,974Kullanıcılar
Osmanlı75Son üye
Üst Alt