Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yurek Ağlarmış Gozden Once....

Yurek Ağlarmış Gozden Once....
0
93

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Sana dair isteklerim oluyorKimi zaman derin ahlarım oluyorsun

Sen;icinde baharı gizleyen kışımsın benimVe biliyorumo baharın guneşinde tenim esmer olmayacak hicBana susmak duşecekpayıma kilitlenmiş bir yurek kalacakKaderi onceden belirlenmiş konuşmalarpaylaşmalarbakışmalar olacakBir yerde aykırılığım tutup sarılsam da icimde sanasen bunu hicbir zaman bilemeyeceksin

Tabansız sevdalardan kopup sana sığınıyorum coğu zamanSoluk soluğa varıyorum yanına
ter kokarak tenimAnne sutune aşık bir bebek gibi duruluyorum sonra

Git diyorum sanakalma yureğimdebu kadar ozleteceksen kendiniBir bakışgozum gozune değiyorhissediyorum Gitme diyorumKal geldiğin yerdeNe gitmelerin bitiyor ne de benim sana kal demelerim

Sonra kotu şansla başlayan ilklerimi hatırlıyorum8 yaşında en samimi arkadaşımla aynı cocuğu sevişim cocuktum işte lolipop şekerli bir sevdaydıilk sinemaya gidişimde elektriklerin kesilişiilk kavgamdakio goremediğim cukurilk konsere gidişimde biletimi kaybedişim ve ilk aşık oluşumun asla mumkun olmayışı Yani senin mumkun olmayışın

Hangi aralıkta girmiştin icime anlamadımTuy gibi hafifusul usul inivermiştin yureğime Kabullenemedim onceKocaman yalanlar soyledim kendimeBen dışımda tutmaya calışırken senimeğer icerde hakimiyetin coktan başlamıştıKuşatmıştın dort yanımı ve kendim icin cok gecti Yerle bir olmuştu her şeyOlmazsa olmazlarımilkelerimyargılarım

Kabullenmek zor sanıyordum acemi ama mukemmel bir aşkı taşıyabilmeyi Ve en az acıyla kurtulmakmış gercekten bizi bekleyen yalnızlıktan bir başınalığın mecburiyeti ile mucizelere umut bağlamakmış zor olanBelli bir yerden sonrabazı şeyleri aşmış olmanın olgunluğu ve kabullenme meziyetiyle ustesinden geliyorsun umutsuzluğunun

Yani imkansızı mumkun kılmanın zor olduğunu biliyorsunCunku biliyorsuno arada bir yol var ve bu yol uzun da olsa bir yere gidiyorO bir susma turu sadeceo bir yaşam şekliVe her yalnız yaşamak olmenin diğer yuzuBu yol oyleoylece dururSeni aklıma getirenyureğime duşuren bu yol değilkotu şansla başlayan bir ilkiniyi şansı sadece

Duşume duşuşun zamandan değilduşlerin gafı

Nasıl bir şeydibu beni boyle yağmalayan?Şimdi karşı durmuyorum sananasılsa buluyorsun bir
yolunu ve sarmalıyorsun icimi dışımıAyak seslerini duyuyorum hangi yone gittiğini bilemeden
Ben yaşanmış bir aşkta eski yaralarıma yanıyorumsen yaralarına benden sevda suruyorsun
Belkilerden “ihtimallerden “keşkelerden medet umuyorumsenin belki de yabancısı olduğun duşler buyuterek

Bensuretine değilaslına dokunma ihtimallerinde mutlu oluyordum
Ben seninle aynı coğrafyada yaşayabilme ihtimalinden huzur buluyordum
Şimdi bilinci kuflerinden kurtulmuş bir yureklesuresi diğer aşklardan cok daha uzun olacak bir
aşkın omrunu anlatıyorumsana dair yazılanlarda
Şimdi bir sayfa dolusu cumlelerle bir imkansızlığın mucizeye donuşunu anlatıyorum…
Şimdi bozgun sonrası imkansız bir zafer kazanan bir orduyumbir yenilgide zafer ne kadar
anlam taşıyorsa o kadar anlamlaşıyorum…
Şimdi ben dağıldıkca kurulan yeni duşlerde sana bakıyorum…
Umut hep var olacak

alıntı

858,496Konular
982,239Mesajlar
30,153Kullanıcılar
hxhdbdbsbdzbSon üye
Üst Alt