Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yurt Dışından Gelen Aramaları Engelleme

Yurt Dışından Gelen Aramaları Engelleme
0
112

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Yurt Dışından Gelen Aramaları Engelleme Şifresi

Cep telefonunda Yurt Dışından Gelen Aramaları Engelleme icin

Şebeke: Tum şebekeler, operator tarafından serbest bırakılması gerekiyor
Acmak: *351* Engelleme şifresi # Arama tuşu
Kapatmak: #351* Engelleme şifresi # Arama tuşu
Durumu denetleme: *#351# Arama tuşu

Similar threads

Yurtdışından Gelen Aramaları Engelle Şifresi Turkiye dışından kimsenin beni aramasını istemiyorum diyorsanız bu şifre sizin cok işinize yarıyacakdır arkadaşlar Yurtdışından Gelen Aramaları Engellemek icin gerekli olan şifre aşağıdadır Şebeke: Tum şebekeler, operator tarafından serbest...
Cevaplar
0
Görüntüleme
216
Cep Telefonundan Uluslar Arası Aramaları Engelleme Naıl Yapılır? Cep Telefonu Uluslararası Aramaları Engelleme Kodları Uluslar arası aramaları engellemek icin; Şebeke: Tum şebekeler, operator tarafından serbest bırakılması gerekiyor Acmak: *331* Engelleme şifresi # Arama tuşu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
Cep Telefonunda Gelen Aramaları Engellemek icin; Şebeke: Tum şebekeler, operator tarafından serbest bırakılması gerekiyor Acmak: *35* Engelleme şifresi # Arama tuşu Kapatmak: #35* Engelleme şifresi # Arama tuşu Durumu denetleme: *#35# Arama tuşu
Cevaplar
0
Görüntüleme
150
Yurt Dışından Gelen Aramaları Engelleme Şifresi Cep telefonunda Yurt Dışından Gelen Aramaları Engelleme için Şebeke: Bütün şebekeler, operatör göre serbest bırakılması gerekiyor Başlamak: *351* Müdahale Etme şifresi # Arama tuşu Kapatmak: #351* Müdahale Etme şifresi # Arama tuşu Durumu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Yurtdışından Gelen Aramaları Engelle Şifresi Türkiye dışından kimsenin beni aramasını istemiyorum diyorsanız bu parola sizin çok işinize yarıyacakdır arkadaşlar Yurtdışından Gelen Aramaları Alıkoymak için zorunlu olan parola aşağıdadır Şebeke: Bütün şebekeler, operatör kadar özgür...
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
858,496Konular
982,502Mesajlar
30,246Kullanıcılar
kaanqddzSon üye
Üst Alt