Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yurt ve Burs Başvuruları Başladı

Yurt ve Burs Başvuruları Başladı
0
145

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
61
Bu sene ilk defa bir yükseköğretim alanına girenler için yurt, burs ve kredi dilekçe tarihleri muhakkak oldu
Yapılan Açıklamaya tarafından, 20192019 öğretim yılında Lisans Sipariş Verme Sınavı sonucunda yurt içinde birincil defa herhangi bir yüksek öğretim programına girmeye adalet şampiyon hazırlık ve birinci sınıf öğrencilerinden yurtlarda barınmak, burs, öğrenim ve katkı maddesi kredisi edinmek isteyenler 26 Ağustos 2019 akşamına dek kurumun 'wwwkykgovtr' adresinden tatbik yapabilecek

Benzer dönemde ilk kez master, şubatta girenler dahil doktora, özel yetenek ve dikey geçiş yapan öğrencilerin barınma, burs ve kredi başvuruları 17 Eylül ile 7 Ekim arasında alınacak

DGS ile yükseköğretim programlarına girenler de burs ve öğrenim kredisi için 17 Eylül7 Ekim aralarında kurumun internet sitesinden başvuru yapacak Master, doktora ve DGS ile yükseköğretim programına girenlerden sadece KKTC Lefke Üniversitesi öğrencileri yurt talebinde bulunabilecek

Yurtlarda asil listeden barınmaya yargı kazanan öğrencilerin kayıtları 3 Eylül14 Eylül aralarında yapılacak Yurtlar 10 Eylül 2019 tarihinde hizmete açılacak *

858,505Konular
982,979Mesajlar
33,104Kullanıcılar
droleSon üye
Üst Alt