Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yurtdışı Yükseköğretim Diplomaları Denkliği İçin Seviye Tespit Sınavı Ne Zaman

Yurtdışı Yükseköğretim Diplomaları Denkliği İçin Seviye Tespit Sınavı Ne Zaman

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Yurtdışı Yükseköğretim Diplomaları Denkliği İçin Seviye Tespit Sınavı Ne Süre
Yükseköğretim Kurulu Yurtdışı Yükseköğretim Diplomaları Denkliği İçin Düzey Saptama Sınavı

Yurtdışı Yükseköğretim Diplomaları Denkliği İçin Düzey Saptama Sınavı 1 Faz: 11032019

Yurtdışı Yükseköğretim Diplomaları Denkliği İçin Seviye Saptama Sınavı 2 Aşama: 27052019 *

Similar threads

STS Yurtdışı Yükseköğretim Diplomaları Denkliği İçin Düzey Tespit Sınavı Soruları STS Yurtdışı Yükseköğretim Diplomaları Denkliği İçin Düzey Saptama Sınavı Soruları ve cevapları Yurtdışı Yükseköğretim Diplomaları Denkliği İçin Seviye Tespit Sınavı 2019 Sorularına aşağıdaki linkten...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
2019 thk tanıdık olmayan dil sınavı, thk tanıdık olmayan dil sınavı ne zaman 2019 Türk Hava Kurumu Tanıdık Olmayan Dil Sınavı, İkinci Yükseköğretim Kurulu Yurtdışı Yükseköğretim Diplomaları Denkliği İçin Seviye Saptama Sınavının (1 Faz) yapılacağı tarihi öğrenmek için ÖSYM'nin sınav...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
2019 denklik sınavı ne vakit Her sene YÖK ( Yüksek Öğrenim Kurulu ) ve OSYM' nin yaptığı iki derece derece sınavlarla Yurt dışarıda yüksek öğrenim bitirenlerin diplomalarının yurt içindede geçerli olabilmesi için girdikleri sınavdır STS (Yükseköğretim Kurulu Yurtdışı Yükseköğretim Diplomaları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
27 Mayıs 2019 tarihinde yapılan 2019 Yükseköğretim Kurulu Yurtdışı Yükseköğretim Diplomaları Denkliği İçin Seviye Tespit Sınavı (2 Aşama) esas soru kitapçıkları ve yanıt anahtarları yayınlandı Soru Kitapçıkları ve Yanıt Anahtarları için TIKLAYIN *
Cevaplar
0
Görüntüleme
244
ÖSYM Imtihan Takvimi 2019 2019 ÖSYM sınav takvimi ÖSYM 2019 imtihan takvimini açıkladı ÖSYM, 2019'te 25 imtihan yapacak İşte ÖSYM tarafından açıklanan 2019 Sınav takviminde açıklanan 25 imtihan ve bu sınavların tarihleri TABLE width: 75% Sıra Sınavın Adı Imtihan Tarihi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
858,505Konular
982,692Mesajlar
33,052Kullanıcılar
orxanSon üye
Üst Alt