Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Yurtkur başvuru sonuçları açıklandı

Yurtkur başvuru sonuçları açıklandı
0
69

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Yurtkur uygulama sonuçları 2019
2019 yurtkur müracaatı sonuçları
YURTKUR Genel Müdürü Hasan Albayrak yaptığı yazılmış açıklamada, yeni eğitimöğretim yılında yurtlarda barınmak üzere başvuruda bulunanların sonuçlarını kurumun internet adresinden öğrenilebileceğini bildirdi

Ana listeden yurda girmeye yargı kazanan öğrencilerin kayıtlarını 16 Eylül 'e kadar yapabileceğini bildiren Albayrak, yedek listeden yurda girmeye adalet kazanan öğrencilerin belli kayıtların 19 Eylül 2019 tarihinden itibaren başlayacağını ifade etti

Albayrak, ''Bundan sonraki her pazartesi günü bildiri edilecek olan protez listedeki öğrencilere 5'er gün kayıt süresi tanınacaktır Yerine Koyma listeler bölge müdürlüğünün bulunduğu illerde bölge müdürlüğünce bölge müdürlüklerinin olmadığı ililçelerde ise yurt müdürlüklerince duyuru edilecektir'' dedi

Yurtlar 12 Eylül 2019 tarihinde hizmete açılacak

Yurtkur uygulama sonuçları öğren *

Similar threads

2019 yurt kayıtları bitiş tarihi yurt kayıtları ne zaman bitiyor 2019 yurt kayıtlarının son günü Yükseköğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (YURTKUR) Genel Müdürü Hasan Albayrak, yaptığı yazılmış açıklamada, 20192019 öğretim döneminde yurtlarda barınmak üzere ana listeden yurda girmeye adalet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
2019 Yurtkur Başvuruları 2019 Yurtkur Uygulama Tarihleri Yurtkur Müracatları 2019 Halen bir yükseköğretim kurumuna aralıksız ara sınıf (ön lisans, lisans ve yüksek lisans) öğrencilerinin yurt, burs, öğrenim ve katkı kredisi başvuruları 4 Temmuz7 Ağustos 2019; yüksek lisans, doktora, ön...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Yükseköğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu'nun (YURTKUR) verdiği yurt, burs, öğrenim ve katkı maddesi kredisi olanaklarından muamele etmek isteyen ve hala bir yükseköğrenim kurumuna devam etmekte olan ara sınıf öğrencileri bugünden başlayarak 2 Ağustos 'a kadar tatbik yapabilecekler YURTKUR'dan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
20192019 Öğretim Yılında YURTKUR Yurtlarında Barınmak, Burs, Öğrenim Ve Katkı Maddesi Kredisi Elde Etmek İsteyenler İçin Başvuru Esasları Belirlendi 20192019 öğretim döneminde Öğrenci Seçme ve Atama Sınavına girerek bir yükseköğretim programına girmeye hak kazanacak öğrencilerin yurt, burs...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
2019 yurt kayıtları bitiş tarihi yurt kayıtları ne zaman bitiyor 2019 yurt kayıtlarının son gunu Yuksekoğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (YURTKUR) Genel Muduru Hasan Albayrak, yaptığı yazılı acıklamada, 20192019 oğretim doneminde yurtlarda barınmak uzere asıl listeden yurda girmeye hak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
168
858,475Konular
981,260Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt