Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

yurtkur başvuru tarihleri

yurtkur başvuru tarihleri

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
2019 yurtkur başvuruları ne süre
2019 yurtkur başvuruları hangi tarihte
2019 yurt başvuruları

Halen bir yükseköğretim kurumuna sürekli ara derslik (ön lisans, lisans ve yüksek lisans) öğrencilerinin yurt, burs, öğrenim ve katkı maddesi kredisi başvuruları 4 Temmuz7 Ağustos 2019 ; yüksek lisans, doktora, ön tescil ve özel kabiliyet sınavı ile yükseköğretim programlarına girecek öğrencilerin başvuruları 19 Eylül2 Ekim 2019 ’de wwwkykgovtradresindeki internet sayfasından yapılabilecek

2019 yurtkur Başvuruları 2019 lys sonuçları açıklanır açıklanmaz birincil defa bir yükseköğretim programına girmeye adalet kazanan hazırlık ve birinci sınıf öğrencileri yurt,burs,öğrenim kredisi ve katkı maddesi kredisi başvurularını;KYK adresinden yapabilirler

Ara sınıf öğrencileri ile yüksek lisans, doktora,ön tescil ve özel yetenek öğrencilerinin yurtlara başvuruları; YURTKUR'un KYK adresindeki internet sayfasından yapılmaktadır Başvuruların kabul edileceği tarihler ve süreler her sene Genel Müdürlükçe tespit edilmekte olup, genellikle bu başvurular;

*

858,477Konular
981,295Mesajlar
29,562Kullanıcılar
omaromarcanSon üye
Üst Alt