Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Yurtkur yurt dışında okuyan öğrencilerin burs başvurusu -

Yurtkur yurt dışında okuyan öğrencilerin burs başvurusu -
0
83

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
95
Yurtkur'dan Yurt Dışında Okuyanlara Müjde

yurt dışından yurt kura burs başvurusu
yurt dışarıya okuyan öğrenci yurt kurdan nasıl burs alacak

YURTKUR, 20192019 eğitimöğretim yılından itibaren yurt dışında okuyan Türk öğrencilere öğrenim kredisi ve burs vermeye başlayacakYURTKUR Genel Müdürü Hasan Albayrak 20192019 eğitimöğretim yılından itibaren yurt haricen okuyan Türk öğrencilere öğrenim kredisi ve burs verilmeye başlanacağını açıkladı

Albayrak, durumlarına kadar, gereklilik sahiplerine burs verileceğini belirterek, geri kalan tüm öğrencilere ise öğrenim kredisi verileceğini söyledi

Albayrak, ülkelerin şartlarına kadar verilecek öğrenim kredisi miktarının belirleneceğini
söyledi *

Similar threads

Yurt, burs, öğrenim ve katkı maddesi kredisi uygulama tarihleri Yurt, burs, öğrenim ve katkı maddesi kredisi başvuruları son gün Yurt, burs, öğrenim ve katkı maddesi kredisi başvuruları 19 Eylül'de başlayacak Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürü Hasan Albayrak'ın yaptığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Yurtkur uygulama sonuçları 2019 2019 yurtkur müracaatı sonuçları YURTKUR Genel Müdürü Hasan Albayrak yaptığı yazılmış açıklamada, yeni eğitimöğretim yılında yurtlarda barınmak üzere başvuruda bulunanların sonuçlarını kurumun internet adresinden öğrenilebileceğini bildirdi Ana listeden yurda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
2019 Yurtkur Başvuruları, 2019 Burs Başvuruları, Yurtkur ve Burs Kullanım İşlemleri 2019 2019 Yurt ve Burs Uygulama koşulları, Yurt ve Burs uygulama İşlemleri 2019 Yurt ve Burs başvuruların yapılacağı sayfa ve diğer teferruatlar hakkında bilgiler BURS NEDİR? Yurt içerisinde yüksek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
2019 yurtkur başvuruları ne süre 2019 yurtkur başvuruları hangi tarihte 2019 yurt başvuruları Halen bir yükseköğretim kurumuna sürekli ara derslik (ön lisans, lisans ve yüksek lisans) öğrencilerinin yurt, burs, öğrenim ve katkı maddesi kredisi başvuruları 4 Temmuz7 Ağustos 2019 ; yüksek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
2019 Öğrenim Kredisi Başvurusu, Öğrenim Kredisi Başvuruları 2019 öğrenim kredisi dilekçe zamanı 2019 Öğrenim kredisi uygulama koşulları, Öğrenim Kredisi başvuru İşlemleri,2019 Öğrenim Kredisi başvuruların yapılacağı sayfa ve diğer ayrıntılarla ilgili bilgilere konunun devamında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
858,500Konular
982,373Mesajlar
32,973Kullanıcılar
Üst Alt