Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yurtseven Kardeşler - Nerdesin

Yurtseven Kardeşler - Nerdesin
0
62

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Yurtseven Kardeşler Nerdesin Yürüdüğün yollarda yürüyeyim Yalvarırım bırak ben geleyim canımı iste feda edeyim yürüdüğün yollarda yürüyeyim olmaz sensiz olmaz katiyen can dayanmaz olmaz sensiz olmaz asla can dayanmaz yürüdüğün yollarda yürüyeyim nerdesin beni unutsun demişsin nerdesin bunu sen diyemezsin nerdesin seni hatırından çıkmak kolay mı beni bağırtmak basit mı söyle nerdesin x 2 Yürüdüğüm yollar bitmiyor anlatamam kalbim çok acıyor senin için bir can ölüyor söylesene ah nerdesin nerdesin beni unutsun demişsin nerdesin bunu sen diyemezsin nerdesin seni hatırlamamak kolay mı beni bağırtmak basit mı söyle nerdesin x 2 Bir Daha beni arama sorma unut gitsin her şey burada bitsin diye yazmışsın sonra her şeyini alıp kaybolmuşsun ama lakin bir şeyi unutmuşsun unuttuğun seni duvarlara yazmış unuttuğun seni kendine yazmış unuttuğun acilen soruyor sana seni hatırlamamak kolay mı beni böyle bağırtmak kolay mı lakin şunu hiç unutma peşindeyim katiyen bırakmam aslaaaaa nerdesin beni unutsun demişsin nerdesin bunu sen diyemezsin nerdesin seni hatırlamamak kolaymi beni bağırtmak basit mı söyle nerdesin  

858,496Konular
982,222Mesajlar
30,136Kullanıcılar
Üst Alt