Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

"Yürüyorum Düş Bahçeleri'nde..." 12 Haziran'da müzik marketlerde...

"Yürüyorum Düş Bahçeleri'nde..." 12 Haziran'da müzik marketlerde...
0
67

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Yürüyorum Hayal Bahçeleri'nde12 Haziran'da müzik marketlerde mahsun kırmızıgül yürüyorum 1549254225 1549254225 yuruyorumdusbahcelerinde12hazirandamuzikmarketlerde5c57be5634e8fyuruyorumdusbahcelerinde12hazirandamuzikmarketlerde5c57be5634e8fyuruyorumdusbahcelerinde12hazirandamuzikmarketlerde5c57be5634e8f Yürüyorum Düş Bahçeleri'nde12 Haziran'da müzik marketlerde Sezen Aksu'nun diğer sanatçılarca yorumlanan eserlerini yeni düzenlemeleriyle bitmiş seslendirdiği eserlerden oluşan Yürüyorum Düş Bahçeleri'ndemüzikseverlerin beğenisine sunuldu Yankı ve elektronik altyapılarda elde etmek üzere 2 CD'den oluşan albümde 3'ü yeni elde etmek üzere toplam 29 şarkı yer alıyor Modern Sanat performanscılarından Cevdet Erek'in Katkısızbaşlıklı çalışmasının albümün içinde DVD olarak yer alması da albümdeki hoş bir sürpriz olarak uyarı çekiyor Albümün kapak tasarımında ise, daha önce Aksu'nun Yetkisiz Şiirisimli kitabının kapağını da tasarlayan Emrah Yücel'in imzası yer alıyor Sezen Aksu'nun başka sanatçılarca yorumlanan eserlerini yeni düzenlemeleriyle baştan seslendirdiği eserlerden oluşan Yürüyorum Hayal Bahçeleri'ndeisimli son albümü 12 Haziran 'dan itibaren dinleyicilerin beğenisine sunuluyor 1996 yılında aynı bir konsept ile yayınlanan Hayal Bahçelerialbümünün devamı niteliğindeki albüm yankı ve elektronik altyapılardaki 2 CD'den oluşuyor Albümdeki Aykut Gürel, Aytuğ Yargıç, Fahir Atakoğlu, Kıvanch K, Mithat Can Özer, Mustafa Ceceli gibi müzisyenlerin düzenlemeleri, daha önce dinleyici ile buluşmuş eserlerin taze bir sound ile müzik severlere sunulmasını sağlıyor Firari, Kurşuni Renkler, Elveda, Sorma, Unutamamve Lale Devrigibi aşina ve sevilen eserler Sezen Aksu'nun sesinden yankı versiyonlarıyla yer alırken, Kibir, Çakkıdı, Değil fakatve Büklüm Büklümgibi eserler yepyeni elektronik altyapılarıyla dinleyicilerin beğenisine sunuluyor Albümde, daha önce yayınlanmamış Itirafçı Olma, Pardonve Törenisimli 3 eser de yer alıyor Modern Sanat performanscılarından Cevdet Erek'in Katkısızisimli sıralamaçalışmasının DVD olarak albümle birlikte müzik severlerler paylaşılıyor olması albümdeki öteki bir buluş olarak dikkat çekiyor Sezen Aksu, hayatın içindeki farklı anların video görüntülerinden oluşan bu çalışmaya albümünde yer vermesinin nedenini, popüler sanatın büyük kitlelere daha kolay ulaşabilmesi nedeniyle, daha az tanıdık sanat dallarının gün ışığına çıkmasına aracılık etmek olarak açıklıyor Aksu keza, Jurnal hayatın rutin telaşları içinde yuvarlanırken, farkına bile varmadan dikkatimizden kaçan anlara, seslere ve karelere odaklanmak çok basit yok doğal olarak Ancak, tüm bunları parantez içine alıp üstüne fazladan hiçbir söz söylemeden, büyük resimden minik kareleri olduğu gibiçekip, çekiştirmeden bize sunan, bunu yaparken de doğaüstü bir şekilde lakin yine doğallıkla bizi farklı bahçelere götürebilen, bize hiç beklenmedik yeni pencereler açıveren rahat gözler varşeklinde yorumladığı ve heyecanlandığı bu türden çalışmaları, bir ömür paylaştıkdediği dinleyicileri ile paylaşmak istediğini söylüyor Albümün kapak tasarımında ise, daha önce Aksu'nun Yetkisiz Şiirisimli kitabının kapağını da tasarlayan ve ülkemizde ve dünyada birçok manâlı filmin afişlerinde imzası yer alan tasarımcı Emrah Yücel'in imzası yer alıyor  

858,481Konular
981,457Mesajlar
29,614Kullanıcılar
zazahshaSon üye
Üst Alt