Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Yusuf Demir: En büyük Galatasaray

Yusuf Demir: En büyük Galatasaray
0
45

tekin

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
95

Galatasaray'ın takımına kattığı genç yetenek Yusuf Demir, transferinin akabinde açıklamalarda bulundu.

Transferi hakkında konuşan Yusuf Demir "Bütün emek verenlere teşekkür ediyorum. Çok memnunum. İnşallah en dorukta yer alacağız." dedi.

yusuf_4680.jpg

"Türkiye'nin en büyük ekibine geldim"

Stat ve atmosferle ilgili konuşan Yusuf Demir "Hep gördüm fakat kendim hiç gelememiştim buraya. Bu nedenle çok sabırsızlanıyorum. Türkiye'nin en büyük grubuna geldim. Gayemiz şampiyon olmak. Taraftarlarımız çok fevkalade. Birinci maç için sabırsızlanıyorum, bekleyemiyorum." tabirlerini kullandı.

yusuf_9841.jpg

Similar threads

Galatasaray'ın takımına kattığı genç yetenek Yusuf Demir, transferinin akabinde açıklamalarda bulundu. Transferi hakkında konuşan Yusuf Demir "Bütün emek verenlere teşekkür ediyorum. Çok memnunum. İnşallah en dorukta yer alacağız." dedi. Stat ve atmosferle ilgili konuşan Yusuf Demir "Hep...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Galatasaray'ın 6 milyon Euro bonservis bedeliyle takımına kattığı Yusuf Demir için sarı-kırmızılı idare bir formül arıyor. Kasımpaşa maçının ikinci yarısında 10 numara durumunda oyuna giren ve kısa müddette mükemmel işler yapan genç yeteneğin bundan sonra nasıl bir performans sergileyeceği...
Cevaplar
0
Görüntüleme
187
17 yaşında Barcelona forması giyen, 19 yaşına geldiğinde Galatasaray 'ın 6 milyon euro bonservis bedeliyle takımına kattığı Yusuf Demir, şimdiden SarıKırmızılı camiayı en çok heyecanlandıran isim haline geldi. Kasımpaşa maçının ikinci yarısında 10 numara konumunda oyuna giren ve klas sol...
Cevaplar
0
Görüntüleme
174
İki yıl sonra sırra kadem bastı. 'Kayıp Kripto Kraliçe' podcast yayınını hazırlayan Jamie Bartlett, Ignatova'nın bunu nasıl başardığını ve şimdi nerede saklanıyor olabileceğini araştırdı. 36 yaşındaki iş kadını Dr. Ruja Ignatova, Haziran 2016'da Wembley Arena'da binlerce...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
858,465Konular
981,138Mesajlar
29,533Kullanıcılar
TUNCAMMSon üye
Üst Alt