Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

yusuf güney aşkım aşklarından bulasın şarkısının sözleri

yusuf güney aşkım aşklarından bulasın şarkısının sözleri
0
83

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
yusuf güney aşkım aşklarından bulasın şarkısının sözleri yusuf güney ah yandım yusuf güney aldandım ah yandım sende yanasın bir hayırsıza aldandım şarkı sözü Bu sevdam hiç mi bitmez derdin Bak bugün sona geldim İnanması şiddet lakin katlanan sendin Sanki hiç beni sevmedin O gün bana bitti dediğinde Sebebini bile bilmedim Herşey sahte bir çizgiymiş Bense orda kalakaldım Ah yaza yaza ben soldum Lanet olsun seni nerden buldum Dua ediyorum artık mahrum Terkedenler Allah'tan bulsun Yandım sen de yanasın Aşkım aşklarından bulasın Yüreğinin götürdüğü yerlerde Son deminde kaynayasın Ah kandım bir hayırsıza aldandım Yüreğinin götürdüğü yerlerde tek başına ağlayasın O gözlerime baktığında Hiç gördün mü nefretimi Seni seviyorken düşman ettin Kendine yandın aldandın Beni de yaktın Ah sen de yanasın Aşkım aşklarından bulasın Yüreğinin götürdüğü yerlerde kimsesiz ağlayasın Ah kandım bir hayırsıza aldandım Yüreğinin götürdüğü yerlerde Son deminde kaynayasın Ah kandım bir hayırsıza aldandım Yüreğinin götürdüğü yerlerde Son deminde kaynayasın O gözlerime baktığında Hiç gördün mü nefretimi Seni seviyorken düşman ettin Kendine yandın aldandın Beni de yaktın Ah sen de yanasın Aşkım aşklarından bulasın Yüreğinin götürdüğü yerlerde Son deminde kaynayasın Ah kandım bir hayırsıza aldandım Yüreğinin götürdüğü yerlerde Son deminde kaynayasın O gözlerime baktığında Hiç gördün mü nefretimi Seni seviyorken düşman ettin Kendine yandın aldandın Beni de yaktın Ah sen de yanasın Aşkım aşklarından bulasın Yüreğinin götürdüğü yerlerde Son deminde kaynayasın Ah kandım bir hayırsıza aldandım Yüreğinin götürdüğü yerlerde Son deminde kaynayasın  

858,505Konular
982,778Mesajlar
33,072Kullanıcılar
Doutam35Son üye
Üst Alt