yusuf güney heder oldum aşkına şarkısının sözü üzüntü oldum aşkına kasten keder oldum heder notaları heder aşkına notaları illede uğruna ölmem mi lüzum İllede uğruna ölmem mi lüzum? Heder oldum aşkına kasıtlı olarak Kime istek, kimlere Hasret Sevemezsin yok sende yürek İllede uğruna ölmem mi lüzum? Heder oldum aşkına bilerek Kime açlık, kimlere Hasret Sevemezsin değil sende kalp Çekip sebepsiz gidişlerin Pişman olupta dönüp özürlerin Senin bu tavrı hallerin ne Bende ne zihin kaldı ne de tümce Ya sen bitir ya ben Bitireyim Ya sen cek git ya ben mi gideyim? Aşk dediğin bir yerde bitiyor, Bitince acıtıyor Tekrar coştu gönül akıyor Sensizliğin yakıyor Sönmeden küllenmeden bir karar ver bundan böyle Ya kal yada git ! İllede uğruna ölmem mi gerek? Heder oldum aşkına bilerek Kime açlık, kimlere Hasret Sevemezsin değil sende yürek İllede uğruna ölmem mi lüzum? Heder oldum aşkına kasten Kime istek, kimlere Hasret Sevemezsin yok sende yürek Hala her günüm gecemde seni arıyorum Hala benzer coşku aşkla sana koşuyorum Varsa aşkına evrim işte o benim ! İllede uğruna ölmem mi lüzum? Heder oldum aşkına bilerek Kime açlık, kimlere Hasret Sevemezsin değil sende yürek İllede uğruna ölmem mi lüzum? Heder oldum aşkına bile bile Kime özlem, kimlere Hasret Sevemezsin yok sende kalp Çekip nedensiz gidişlerin Pişman olupta dönüp özürlerin Senin bu tavrı hallerin ne Bende ne hafıza kaldı ne de cümle Ya sen bitir ya ben Bitireyim Ya sen cek git ya ben mi gideyim? Aşk dediğin bir yerde bitiyor, Bitince acıtıyor Yine coştu gönül akıyor Sensizliğin yakıyor Sönmeden küllenmeden bir karar ver bundan böyle Ya kal yada git ! İllede uğruna ölmem mi lüzum? Heder oldum aşkına mahsus Kime arzu, kimlere Hasret Sevemezsin yok sende kalp İllede uğruna ölmem mi lüzum? Heder oldum aşkına mahsus Kime istek, kimlere Hasret Sevemezsin değil sende kalp Hala her günüm gecemde seni arıyorum Hala benzer heyecan aşkla sana koşuyorum Varsa aşkına evrim işte o benim !
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.