Yusuf Güney İki Romantik Çılgın Şarkısının Sözleri Yusuf Güney İki Romantik Çılgın Şarkısının Sözü Yusuf Güney İki Romantik Deli Şarkı Sözleri Genç kızların sevgilisi yakışıklı şarkıcı Yusuf Güney'den bu sayfamızda İki Romantik deli adlı şarkısının sözlerini Yusuf Güney hayranları ve bu şarkıyı sevenler için paylaşıyoruz Melek'ler 1549249093 1549249093 yusufguneyikiromantikdelisarkisininsozleri5c57aa4952873yusufguneyikiromantikdelisarkisininsozleri5c57aa4952873yusufguneyikiromantikdelisarkisininsozleri5c57aa4952873 Hayattan çok yoruldum Bilinmez oldum bu genç yaşımda Güler Yüzlü bu gözlerim Gülmeye umutsuz sen gelinceydi Tut ellerimden hayatı tut yüreğinden Bize lütfedilen bu aşkı al gel Gönlüme koy gel tek sevdiğim Biz iki inatcı deli iki serseri Biz seninle kışa girmiş yaz çiçekleri Şu Anda öbür şehirlerde deliler gibi Bekledim senin sevgini Sensiz günleri ömrümden siliyorum ben Daha çok yer açılır biliyorum ben İkimizi kurtarmanı diliyorum ben Aşkım enerjik ölümden Sensiz iken ağlıyorum Beter bir ayla bağlıyorum Hoş günlerin hürmeten dön gel Herşeyi yak gel tek sevdiğim Biz iki romantik çılgın iki serseri Biz seninle kışa girmiş yaz çiçekleri Acilen ayrı şehirlerde deliler gibi Bekledim senin sevgini Sensiz günleri ömrümden siliyorum ben Daha çok yer açılır biliyorum ben İkimizi kurtarmanı diliyorum ben Aşkım dinç ölümden