Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Yusuf Güney maske takmayan kadını gözaltına alan polislerin görevden alınmasına sert çıktı!

Yusuf Güney maske takmayan kadını gözaltına alan polislerin görevden alınmasına sert çıktı!
0
39

Garfield

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
80
O5ENj_1598009641_313.jpg

Şarkıcı Yusuf Güney sosyal medyanın da gündemine yerleşen, maske takmayan kadını gözaltına almaya çalışan polis memurlarının görevden alınmasına karşı çıktı. Güney, 'Ben polisimin arkasındayım.' mesajını paylaştı.

Dün sosyal medyanın gündemine Kadıköy'de yaşanan bir olay damgasını vurdu. Kadıköy'de bir genç kadın, maske kurallarına uymadığı ve polise zorluk çıkardığı için  gözaltına alınmak istendi. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerin ardından polislerin görevden uzaklaştırıldıkları açıklandı. Şarkıcı Yusuf Güney'den alınan bu karara tepki geldi.

IRCH8_1598010170_5937.jpg

'POLİSİMİN YANINDAYIM'

Sosyal medya hesabında yaptığı video paylaşımında, 'Ülkemin kolluk kuvvetlerine, şanlı Türk polisine hakaret eden, tekme atan ve ağzına geleni sayıp günün sonunda da 'Ben kadınım, bana dokunamazsın. Sen kimsin?' diye hitap eden üslup yoksunlarını şiddetle kınıyorum. Polisimizin de sonuna kadar yanındayım. Ne zaman canınız yandığında polis diye bağırıp medet umuyorsanız lütfen biraz saygınız olsun. Yeter bu nedir böyle? Yeni neslin gençliği hep böyle. Polisin bir hatası varsa gider savcılığa şikayet edersin. dokunulmazlığı dahi olsun kim olursa üzerinde üniforması olan kolluk kuvvetlerine tekme atamaz.' ifadelerini kullandı.