Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yusuf Guney Rafet El Roman Aşka İnat

Yusuf Guney Rafet El Roman Aşka İnat
0
67

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Aşka İnat şarkı sozu

Aşka İnat

Korkuyorum sana bağlanmaktan
Bir adım bile yaklaşmaktan
Aşkın en deli haliyle ben tutmuşum elinden
İnan korkuyorum sana bağlanmaktan
Aşkına kul kole şad olmaktan yandı heryanım
Aşk adına geldim kapına
Bırak nazı namazını gel yanıma
Aşka inat ben bir başıma
Mecburum kapıldım yoluna
Ben senin gozlerindeki gizemli bakışlarına tutuldum
Sen benim duşlerimdeki son hayalim son umudumsun
Ben aşkın en derindeki en koyu rengini seviyorum
Sen eski gunlerindeki aşkı sevdayı arıyorsun
Korkuyorum sana bağlanmaktan
Bir adım bile yaklaşmaktan bilgisitenlarcom
Aşkın en deli haliyle ben tutmuşum elinden
İnan korkuyorum sana bağlanmaktan
Aşkına kul kole şad olmaktan yandı heryanım

Similar threads

Yusuf Guney Rafet El Roman Aşka İnat Şarkı Sozleri Yusuf Guney Rafet El Roman Aşka İnat İnan korkuyorum sana bağlanmaktan Bir adım bile yaklaşmaktan Aşkına kul kole şad olmaktan Yandı her yanım Korkuyorum sana bağlanmaktan Bir adım bile yaklaşmaktan Aşkın en deli haliyle ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Yusuf Guney Aşka İnat Sozleri Yusuf Guney Aşka İnat Şarkı Sozleri İnan korkuyorum sana bağlanmaktan Bir adım bile yaklaşmaktan Aşkına kul kole şad olmaktan yandı her yanım Korkuyorum sana bağlanmaktan Bir adım bile yaklaşmaktan Aşkın en deli haliyle ben tutmuşum elinden İnan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Yusuf Guney Rafet El Roman Aşka İnat şarkı sozu Yusuf Guney Rafet El Roman dueti Aşka İnat Şarkıyı dinlemedim henuz ama guzel bir şarkı olduğunu duşunuyorum ) imagesyusufguneyrafetelromanaskainatsarkisi5adacfaad21b4 Korkuyorum sana bağlanmaktan Bir adım bile yaklaşmaktan Aşkın en...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Yusuf Güney Rafet El Roman Aşka İnat Şarkısının Sözleri Buyrun Yusuf Güney Rafet El Roman Aşka İnat Şarkı Sözleri Yusuf Güney Rafet El Roman Aşka İnat Sevgili melekler, bu konumuzda Rafet El Roman'ın keşfi genç şarkıcılarımızdan Yusuf Güney ve Rafet El Roman 'ın birlikte söyledikleri Aşka...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
Rafet El Roman Seven Bilir Şarkı Sozleri 2019 Rafet El Roman 2019 Seven Bilir şarkısı Bir martı suzulur enginlere Sorarım sevgilim nerede diye Dolu gozlerim bakıyorum goklere Bir şarkı duşer ah dillere Diliyorum ki sen ve ben yine Bembeyaz duşlere aşk icinde Şuan da kapandı gozlerim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
858,497Konular
981,934Mesajlar
29,944Kullanıcılar
coldsteez2Son üye
Üst Alt