Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yusuf Güney: Sosyal medya insanı salaklaştırıyor!

Yusuf Güney: Sosyal medya insanı salaklaştırıyor!
0
34

seocu

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
yusuf_guney_sosyal_medya_insani_salaklastiriyor_1596105114_2589.jpg

Geçtiğimiz günlerde alışveriş yaparken görüntülenen Yusuf Güney, sosyal medya ile ilgili yapılan düzenlemeyi desteklediğini açıkladı. Ayrıca genç şarkıcı artık sosyal medyadan uzak durduğunu ve bu mecraların insanı salaklaştırdığını söyledi.

Kendini geliştirmek ve şarkı sözü yazmak için sosyal medyadan uzak duran Yusuf Güney, bu mecraların her şeyi engellediği ve saman kaybı olduğunun altını çizdi. Zorlu Alışveriş merkezinde görüntülenen genç şarkıcı "Sosyal medyanın yapaylığından, sahteliğinden çok sıkıldım ve telefondan uygulamayı sildim. Sosyal medya insanı salaklaştırıyor. Bu yüzden şarkı yazamıyorum. Artık şarkı yazacağım, dağlara çıkacağım, sosyal medya ile işim bitti" şeklinde konuştu.

NdjQM_1596105138_1187.jpg

TAKİPÇİ SAYISINA GÖRE KONSER KABUL EDİYORLAR!

Ayrıca Güney sosyal medyayla ilgili yaşadığı ilginç bir anısını da şu sözlerle anlattı:

"Bunu bir organizatör arkadaşım anlattı. Organizasyon firması, bir belediyenin konser işinde sahne almam için beni tavsiye etmiş. Belediye başkanının sorusu, 'Kaç takipçisi var?' olmuş. İnanabiliyor musunuz gerçekten bu soruyu sormuş. Adam demiyor ki; 'Bu kadar albüm yapmış, bu kadar hit parçası var.' Takipçisi çok olan adama bu işi veriyorlar. Günde 100 bin lira kazanıyor bu insanlar. İnanın ben bunların kazandığının yüzde birini kazanamıyorum. Müzik bitti zaten. 'Dükkan açalım' dedik, babama güzel bir dükkan açtık. O da olmadı, battı. Bakalım her şeyin hayırlısı."

bVeZd_1596105162_3709.jpg

858,496Konular
981,661Mesajlar
29,729Kullanıcılar
DakaskSon üye
Üst Alt