Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yusuf Güney - Sualsiz

Yusuf Güney - Sualsiz
0
66

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Yusuf Güney Sualsiz Onu sevdiğim günler geceler servet bana Hayal sattığım her bedende kökler uzar içimde Yalnız kalınca anlarsın Bu hisler Bitiremezsin Çekmeden acını anlarsın geçen her dakikanda nakarat(x2) Deli gönlüm bekleyişler içinde bekler tekrar her gün Kimseyi sevmeden geçer ömrüm Boşluğa düşen hayallerden daha sessiz Anladım bu ne bana vurgun Olan olsun Varsın bu çaresiz yollar bizi yorsun Sorgusuz,sualsiz (oooo , ahh) Günler geçer mi bir anda sensizliği yaşarken Sevgimiz bitmeden özleyen ben Sense umursamaz kalbinle taş gibi bakarken Sonbahar geçmeden (na na na na nann na na na) Deli gönlüm bekleyişler içinde bekler yeniden her gün Kimseyi sevmeden geçer ömrüm Boşluğa düşen hayallerden daha sessiz Anladım bu ne bana vurgun Olan olsun Varsın bu biçare yollar bizi yorsun Sorgusuz,sualsiz (ooo oo ovovoo) nakarat(x2)  

Similar threads

Rafet El Roman ile birlikte Aşkı Virane şarkısını seslendiren Yusuf Guney bir album cıkarttıBu albumun tanıtımını Burada yapmıştımBen albumu dinledim ve cok beğendimŞimdi de sizlerle şarkı sozlerini paylaşıyorumimagesyusufguneybirsevdamasalisarkisozleri5adaef4254774gif Heder Oldum Aşkına...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
Distance Gel Derken şarkı Sozleri Distance Gel Derken şarkı Sozu Distance Gel Derken Distance Gel Derken Sozleri BuraK Yavuz ( Distance ) : Gozyaşlarım; Yanaklarımı ıslatır ellerimi Bıraktıqın An Guzelliğinle Beni hapsettin Sen Anladımki Her şey yalan Beraber yazdıqımız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
KoLeRa&SaGoPa MİX bir sevsen beni gönlündeki derdi siler atarım dr mahmut uçar dr mahmut uçar haberleri facebook kimdir SEN NASIL BİR İNSANSIN Yağdı yağmur aktı su baskını Doğdu Eylül'ün kızı ESEN Günün sürpriz ismi Ehlen ve Sehlen Fazla vakit kaybetti deve pireyle Ben de küçüktüm eskide...
Cevaplar
0
Görüntüleme
168
Türk Sanat Müziği Şarkıları İsimleri Türk Sanat Müziği Şarkıları Aşkımı bilmedin Aşkımın birincil baharı Aşkın kanununu Aşığım sana Aşık oldur Kaplumbağa Kabuğu girdim ay çıktı Kaplumbağa Kabuğu girdim kamışa Bağdat yolu Bahar bitti sonbahar bitti Bahar geldi gül açıldı Bahar gelmiş neyleyim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
137
Türk Sanat Müziği Şarkıları Listesi Türk Sanat Müziği Şarkıları Türk Sanat Müziği Şarkıları A'dan Z'ye Listesi A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z Açık bırak pencerini Açılan bir gül gibi Ada sahillerinde Adalardan bir yar gelir Adanın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
187
858,506Konular
982,855Mesajlar
33,082Kullanıcılar
iptvmaSon üye
Üst Alt