Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yusuf Guney Unut Onu Kalbim Şarkı Sozu

0
69

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Yusuf Guney Unut Onu Kalbim Şarkısının Sozleri

Akıl almaz, gecilmez karmaşık bir yolda
Yurudum, yurudum bir baktım
Nerdeyim ben şimdi?

Gittiğin geceyi unutmadım
Daraldım, bunaldım, kendime kustum
Herşeyden gectim
Lanet olsun, aşk uzak dursun
Hicbir sevda senin kadar değerli değil
Başın dik dursun

Bana aşkı haram edip hala guluyorsa
Kuculmeyi gurur sayıyorsa
Zalimin gonlu oluyorsa
Unut onu kalbim ahhh
Hayırsızın onde gideniyse
Benden gidip bana donmediyse

Yalanmış herşey ne dediyse
Unut onu kalbim ahhh

Gittiğin geceyi unutmadım
Daraldım, bunaldım, kendime kustum
Herşeyden gectim
Lanet olsun, aşk uzak dursun
Hicbir sevda senin kadar değerli değil
Başın dik dursun

Bana aşkı haram edip hala guluyorsa
Kuculmeyi gurur sayıyorsa
Zalimin gonlu oluyorsa
Unut onu kalbim ahhh
Hayırsızın onde gideniyse
Benden gidip bana donmediyse
Yalanmış herşey ne dediyse
Unut onu kalbim offf

Similar threads

Unut Onu Kalbim şarkı sozu Unut Onu Kalbim Akıl almaz, gecilmez karmaşık bir yolda Yurududum, yurudum bir baktım Nerdeyim ben şimdi? Gittiğin geceyi unutmadım Daraldım, bunaldım, kendime kustum Herşeyden gectim Lanet olsun, aşk uzak dursun Hicbir sevda senin kadar değerli değil...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Yusuf GuneyUnut Onu Kalbim gitar nota,akor,tab Unut Onu Kalbim şarkısı gitar akorları imagesyusufguneyunutonukalbimgitarnotasi5adaae9d24085 Em D Akıl almaz, gecilmez karmaşık bir yolda A7 Yurudum, yurudum bir baktım Em D Nerdeyim ben şimdi? Em Gittiğin geceyi unutmadım D A7...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Yusuf Guney Bana Aşkı Haram Edip Hala Guluyorsa şarkısı Yusuf Guney Bana Aşkı Haram Edip Hala Guluyorsa sozleri Akıl almaz, gecilmez karmaşık bir yolda Yurududum, yurudum bir baktım Nerdeyim ben şimdi? Gittiğin geceyi unutmadım Daraldım, bunaldım, kendime kustum Herşeyden gectim Lanet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Yusuf GüneyUnut onu Kalbim bugünde bu takıldı dilimeyusufguneyunutonukalbim5c57ba05a2d03alt :D Big Grin :D unut onu kalbim off Zihin almaz, geçilmez karışık bir yolda Yürüdüdüm, yürüdüm bir baktım Nerdeyim ben şimdi? Gittiğin geceyi unutmadım Daraldım, bunaldım, kendime küstüm...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Rafet El Roman ile birlikte Aşkı Virane şarkısını seslendiren Yusuf Guney bir album cıkarttıBu albumun tanıtımını Burada yapmıştımBen albumu dinledim ve cok beğendimŞimdi de sizlerle şarkı sozlerini paylaşıyorumimagesyusufguneybirsevdamasalisarkisozleri5adaef4254774gif Heder Oldum Aşkına...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
858,497Konular
981,948Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt