Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yusuf Güney'den alkışlanacak açıklama!

Yusuf Güney'den alkışlanacak açıklama!
0
91

yasuo

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
75
yusuf_guneyden_alkislanacak_aciklama_1563947282_6446.jpg

Şarkıcı Yusuf Güney son zamanlarda yaptığı açıklamalarla magazin gündeminde sıkça konuşulan ünlü isimlerdendir. Özellikle seçim sürecindeki samimi ve içten açıklamaları ile hayranlarını gönlünü fetheden Güney, son açıklaması ile bir kez daha alkışlandı.

Halk konserleri ile hayranlarına keyifli saatler yaşatan Yusuf Güney, son olarak geçtiğimiz gün Malatya'daki hayranlarına konser verdi.

VkAjo_1563947296_703.jpg

Birçok eleştiriye maruz kalmasına rağmen fikirlerini sosyal medya aracılığı ile hiç çekinmeden açıklayan şarkıcı, son yaptığı açıklama ile bir kez daha gönülleri fethetti.

nv58K_1563947315_5532.jpg

Şarkıcının o açıklaması; "Ben bu zamana kadar paralı konser vermedim. Bundan sonra vermeyi de düşünmüyorum. Ben genelde halkla iç içe olmayı tercih diyorum, o yüzden halk konserlerinde sahneye çıkmaya devam edeceğim." 

FvOVm_1563947339_9156.jpg

Similar threads

Şarkıcı Yusuf Güney son zamanlarda yaptığı açıklamalarla magazin gündeminde sıkça konuşulan ünlü isimlerdendir. Özellikle seçim sürecindeki samimi ve içten açıklamaları ile hayranlarını gönlünü fetheden Güney, son açıklaması ile bir kez daha alkışlandı. Halk konserleri ile hayranlarına...
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
Genç şarkıcı Yusuf Güney Astral seyahatle uzaya gidip geldiğini söyledi. Bu açıklamlardan sonra sosyal medya karıştı. Hayatın Rengi programının bu haftaki konuğu olan Yusuf Güney'den ilginç bir açıklama geldi. Uzaya gitme hayalinin sorulması üzerine uzaya astral seyahat yöntemiyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
40
Ünlü şarkıcı Yusuf Güney'den çocuklara özel bir proje geliyor. Güney, TRT Çocuk için çizgi film hazırlayacağını söyledi. Ünlü sarkıcı Yusuf Güney, önceki gün bir alışveriş merkezinde basınla karşılaştı. Burada, 2021 projelerini aktaran Güney, kendisini yoğun bir dönemin beklediğini belirterek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
29
Halk arasından sevilen şarkıcılardan biri olan Yusuf Güney, Instagram hesabında yaptığı paylaşımla helal olsun dedirtti. Seçim sonuçları sonrasında Binali Yıldırım ile beraber çekildiği fotoğrafı paylaşıp destek mesajında bulunan Yusuf Güney, kullandığı ifadelerle halkın takdirini kazandı. İşte...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
Türkiye'de geçtiğimiz günlerde, çok değişik bir "Yusuf Güney" sorunu patlak verdi. Geçmiş yılların tanınan müzikçilerinden bir tanesi olan Güney, bir programda yaptığı açıklamalar ile gündeme oturmuş, açıkçası da biraz da ti'ye alınmıştı. Artık yeni bir açıklama daha yapan Güney, bu kere de...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
858,497Konular
982,125Mesajlar
30,082Kullanıcılar
SEDATcan2525Son üye
Üst Alt