Yusuf Güney'den İki Romantik Deli Şarkı Sözleri Yusuf Güney İki Romantik Deli Şarkı Sözleri Yusuf Güney İki Romantik Deli Sözleri Merhaba Sevgili Melek'ler Bu yazımızda sizler için ve Yusuf Güney'den İki Romantik Çılgın adlı şarkının sözlerini isteyen misafirlerimiz için, Yusuf Güney İki Romantik Deli sözlerini paylaşıyoruz 1549250599 1549250599 yusufguneydenikiromantikdelisarkisozleri5c57b02c13c11yusufguneydenikiromantikdelisarkisozleri5c57b02c13c11yusufguneydenikiromantikdelisarkisozleri5c57b02c13c11 Hayattan çok yoruldum Agnostik oldum bu genç yaşımda Gülümseyen bu gözlerim Gülmeye devasız sen gelinceydi Tut ellerimden hayatı tut yüreğinden Bize lütfedilen bu aşkı al gel Gönlüme koy gel tek sevdiğim Biz iki inatcı çılgın iki serseri Biz seninle kışa girmiş yaz çiçekleri Şimdi öbür şehirlerde deliler gibi Bekledim senin sevgini Sensiz günleri ömrümden siliyorum ben Daha fazla yer açılır biliyorum ben İkimizi kurtarmanı diliyorum ben Aşkım dinç ölümden Sensiz iken ağlıyorum Beter bir ışık halkası bağlıyorum Hoş günlerin hatrına dön gel Herşeyi yak gel tek sevdiğim Biz iki romantik deli iki serseri Biz seninle kışa girmiş yaz çiçekleri Şimdi ayrı şehirlerde deliler gibi Bekledim senin sevgini Sensiz günleri ömrümden siliyorum ben Daha fazla yer açılır biliyorum ben İkimizi kurtarmanı diliyorum ben Aşkım zinde ölümden