Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yusuf Güney'in başı dertten kurtulmuyor! 'İstanbul bana iyi gelmiyor'

Yusuf Güney'in başı dertten kurtulmuyor! 'İstanbul bana iyi gelmiyor'
0
151

tekin

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
95

Geçtiğimiz gün Cihangir'de arabasının başında görüntülenen şarkıcı Yusuf Güney, yaşadığı talihsizlikleri bir bir anlatarak "İstanbul bana iyi gelmiyor bir an önce yeni yerleştiğim İzmir'e geri gitmek istiyorum" dedi.

"Bunalım", "Aşka İnat" ve "Aşk-ı Virane" gibi parçalarla adından söz ettiren şarkıcı Yusuf Güney, önceki akşam Cihangir'de objektiflere yansıdı. Arabasının yanı başında çaresiz bir şekilde beklerken görüntülenen ünlü şarkıcı, basın mensuplarıyla ayak üstü sohbet etti.

d2jR0_1663050536_0451.jpg
Yusuf Güney

"İSTANBUL BANA İYİ GELMİYOR"

Elindeki telefonun ışığıyla arabasının lastiğini kontrol eden Güney "Talihsiz bir gün yaşıyorum. Önce aracımın tekerleği patladı şimdi de arabayı park ettiğim yerde lastiklerin havası inmiş" diyerek hem güldü hem de sitem etti. Bu talihsizliğin nedeninin İstanbul olduğunu dile getiren ünlü şarkıcı "İstanbul bana iyi gelmiyor bir an önce yeni yerleştiğim İzmir'e geri gitmek istiyorum" şeklinde konuştu.

NOWdr_1663050545_131.jpg
Yusuf Güney Cihangirde görüntülendi

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Ağaçta delik açan ağaçkakan görenleri büyüledi!