Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Yusuf İslam'dan boksör Muhammed Ali'ye doğum günü paylaşımı

Yusuf İslam'dan boksör Muhammed Ali'ye doğum günü paylaşımı
0
43

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
XPTlw_1610964004_7156.jpg

72 yaşındaki söz yazarı Yusuf İslam, Muhammed Ali için doğum günü paylaşımında bulundu.

Söz Yazarı Yusuf İslam, Twitter hesabında Profosyonel boksör Muhammed Ali'nin doğum gününü kutladı. İslam, tweet paylaşımında "I know where I'm going and I know the truth, and I don't have to be what you want me to be. I'm free to be what I want." - Muhammad Ali Happy Birthday to The People's Champion'' notunu düştü.

iqtOD_1610963726_5859.JPG

Tweet'in türkçesi:

"Nereye gittiğimi biliyorum ve gerçeği biliyorum ve senin olmamı istediğin kişi olmak zorunda değilim. İstediğim şey olmakta özgürüm." - Halk Şampiyonu Muhammed Ali'ye Mutlu Yıllar

Similar threads

sami yusuf trials of life turkce sozleri sami yusuf trials of life sozleri sami yusuf trials of life turkce sozleri My life is not the same Hayatım aynı değil When Im too concerned by what they say Onların soyledikleri nedeniyle endişeli olduğum zamanlarda Why should I? When...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Evanescence Numb(Cover) Turkce Cevirisi Turkce Ceviri Evanescence Numb(Cover) Evanescence Numb(Cover) Evanescence Numb(Cover) Turkce Cevirisi I'm tired of being what you want me to be Senin istediğin gibi olmaktan yoruldum Feeling so faithless lost under the surface Yerin altında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
sami yusuf fragile world cevirisi sami yusuf fragile world sami yusuf fragile world cevirisi I know that Im not alone Biliyorum yalnız değilim What Ive seen, has been seen before Yaşadıklarım daha once de yaşandı But it hurts just like a thorn Fakat bu bir diken gibi acıtıyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
İngilizce Doğum Günü Mesajları Doğum Günü İngilizce Mesajları Happy birthday! Wishing you a new beginning for every day and a happy ending for every night Doğum günün kutlu olsun Hergününün yeni bir baslangıc hergecenin mutlu bir son olması dileğiyle Happy birthday Good you were born...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
İngilizce Doğum günü kutlama mesajları 2019 Happy birthday! Wishing you a new beginning for every day and a happy ending for every night Doğum günün kutlu olsun Hergününün yeni bir baslangıc hergecenin mutlu bir son olması dileğiyle Happy birthday Good you were born Many happy returns...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
858,509Konular
980,818Mesajlar
30,679Kullanıcılar
eddeSon üye
Üst Alt