Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yusuf İslam'la sohbet etmeye çalıştı! İmdadına Emine Erdoğan yetişti...

Yusuf İslam'la sohbet etmeye çalıştı! İmdadına Emine Erdoğan yetişti...
0
112

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
68
yusuf_islamla_sohbet_etmeye_calisti_imdadina_emine_erdogan_yetisti_1575103580_7561.jpg

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, TRT World Citizen tarafından düzenlenen armağan merasimine katıldı. Merasimde Haluk Levent, Yusuf İslam ile konuşmaya çalışırken Emine Erdoğan imdadına yetişti.

TRT World Citizen tarafından bu yıl ikincisi Hasköy İplik Fabrikasında düzenlenen armağan törenine Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Haluk Levent ve dünyaca ünlü müzikçi Yusuf İslam'ın konuşmaları dikkat çekti.  Haluk Levent'in yanına gelerek Yusuf İslam'ın kendisi ile tanışmak istediğini belirtti. Haluk Levent de "Tabii ki" deyip Yusuf İslam'ın oturduğu yana yanlışsız gidip onunla tanıştı ve sohbet etmeye başladı.

l9t3w_1575103614_0283.jpg

Haluk Levent İngilizce olarak bir şeyler anlatmaya çalışırken çabucak araya Emine Erdoğan girerek Haluk Levent'in söz edemediği cümlelerin çevirisini yaptı. Haluk Levent Yusuf İslam'a "Sizin 'Lisa Lisa' müziğinizi çok dinlerdim" dedi. Emine Erdoğan da "Evet ben de çok dinlerdim" diyerek sohbete dahil oldu.

858,498Konular
982,048Mesajlar
30,027Kullanıcılar
KitKatetaksSon üye
Üst Alt