Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Yusuf Ziya İrbec kimdir

Yusuf Ziya İrbec kimdir
0
109

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
MHP başkan adayı Yusuf Ziya İrbec kimdir

Yusuf Ziya İrbec hakkında bilgi, biyografi

Yusuf Ziya İrbec:

13 Mart 1959 Antalya Doğumlu olan Yusuf Ziya İrbec 7 yabancı dil biliyor Baba adı Omer, anne adı Zeynep'tir İktisatcı, Dış Politika Uzmanı ve Oğretim Uyesi; Viyana İktisat Universitesi'ni bitirdi Yuksek lisans ve doktorasını aynı universitede tamamladı Viyana Diplomat Akademisi'nde ihtisas yaptı Docent ve profesor oldu Bircok universitede oğretim uyesi olarak ders verdi

imagesyusufziyairbeckimdir5b086df23cb1c

Similar threads

MHP başkan adayı Yusuf Ziya İrbeç kimdir Yusuf Ziya İrbeç hakkında data, yaşam öyküsü Yusuf Ziya İrbeç: 13 Mart 1959 Antalya Doğumlu olan Yusuf Ziya İrbeç 7 yabancı dil biliyor Baba adı Ömer, anne adı Zeynep'tir İktisatçı, Dış Politika Uzmanı ve Öğretim Üyesi; Viyana İktisat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Yusuf Ziya İrbeç Kimdir, Yusuf Ziya İrbeç Mhp, Mhp Yusuf Ziya Hakkında Data Mhp Yusuf Ziya İrbeç 13 Mart 1959 yılında Antalya Margaz'da doğdu Baba adı Ömer, anne adı Zeynep'tir İktisatçı, Dış Politika Uzmanı ve Öğretim Üyesi; Viyana İktisat Üniversitesi'ni bitirdi Yüksek lisans ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
174
MHP 2019 Milletvekili Listesi 2019 MHP Milletvekili Listesi İl İl Mhp Milletvekili 2019 Milletvekili Listeleri Mhp 1 İstanbul 1 Bolge ENGİN ALAN YUKSEK EMEKLİ SUBAY 2 İstanbul 1 Bolge BULENT DİDİNMEZ YUKSEK SOSYAL POLİTİKA UZMANI 3 İstanbul 1 Bolge DURMUŞALİ TORLAK YUKSEK...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Prof Dr İbrahim Saracoğlu kimdir? 1949 doğumlu Prof Dr İbrahim Saracoğlu, Universitede tahsil ettiği kimya eğitiminin sonrasında, Avusturya Graz Teknik Universitesi ’nde doktora yapmıştır 1987′de docent ve ardından 1994 yılında da profesor olan İbrahim Saracoğlu, Karl Franz ve Viyana Teknik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
Burhan Kuzu Kimdir Burhan Kuzu Kısaca Hayatı Burhan Kuzu, 1 Ocak 1955'te Kayseri Develi'de doğdu Babasının adı Ali Rıza, annesinin adı Zahide'dir Anayasa Hukukcusu ve Oğretim Uyesi; İstanbul Universitesi Hukuk Fakultesi'ni bitirdi Yuksek lisans ve doktorasını aynı fakultede tamamladı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
858,478Konular
981,307Mesajlar
29,568Kullanıcılar
muratxboz06Son üye
Üst Alt