Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yusuf'un iffeti hakkında ayetler

0
137

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90

Evinde bulunduğu bayan, onun nefsinden murat almak istedi, kapıları ayrıntılarıyla kapattı ve «Haydi gel!» dedi O da «(Hâşâ), Allah'a sığınırım! Zira kocanız benim velinimetimdir, bana güzel davrandı Gerçek şu ki, zalimler iflah olmaz!» dedi
Yûsuf : 23

«Ey Yusuf! Sen bundan (olanları söylemekten) vazgeç! (Ey bayan!) Sen de günahının affını dile! Çünkü sen günahkârlardan oldun»
Yûsuf : 29

Kadın dedi oysa: İşte hakkında beni kınadığınnız kişi budur Ben onun nefsinden murat olmak istedim Ama o, (bundan) güçlü olarak sakındı Andolsun, eğer o kendisine emredeceğimi yapmazsa mutlaka zindana atılacak ve muhakkak sürünenlerden olacaktır!
Yûsuf : 32

Atalarım İbrahim, İshak ve Ya'kub'un dinine uydum Allah'a herhangi bir şeyi iki taraflı koşmamız bize yaraşmaz Bu, Allah'ın bize ve insanlara olan lütfundandır Fakat insanların birçok şükretmezler
Yûsuf : 38

(Kral kadınlara) dedi fakat: Yusuf'un nefsinden murat edinmek istediğiniz zaman durumunuz neydi? Kadınlar, Hâşâ! Allah için, biz ondan hiçbir kötülük görmedik, dediler Azizin karısı da dedi oysa: «Derhal gerçek ortaya çıktı Ben onun nefsinden murat edinmek istemiştim hiç kuşkusuz o doğru söyleyenlerdendir»
Yûsuf : 51 *

858,497Konular
981,955Mesajlar
29,951Kullanıcılar
Üst Alt