Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yutkunma

Yutkunma
0
34

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Yutkunma Güzel geldin bahçeme yabani gül Dalındaki yeşillikler göz kamaştırıcı Bugün başka bir şehirde başka bir gecede şiirler yazarken aniden geldin, ben gelişine motifler döşemeden sen oturdun yanı başımdaki ana Sen olup biteni çabuk çabuk anlatırken ben mimiklerine daldım bütün saatlerimi tüketircesine Bildim sonu olmayan, gelmeyen ve nefesini terimde hissettiğim bir hemen olan aşkın kapattığım mizandan ayırt edilemez oluşuna Seyirlik bir izleyici kitlesinden herhangi biriydim , ve sen hemen hemen bütün günlere inat bugünde gözlerimin içine bakıyordun Yırtıp geçiyordu sessizlik kahkahalarının değişmez okundan Ve onlarca kez seni seviyordum , bilmiyordum söylemesini , hissettirmesini lakin seni seviyordum Gözlerinin yana çevirip usulca beni yakalamandı seni sevdiren , farkında olan olup sevdana kara kalem çekmendi beni sana yaklaştıran Kalemimi aklımla karıştırıp bir hayal çıkarttım senden Hayalini sevdim düşümde sıkıca… Kapısız hayallerim sana esir , şiirler sana asi…Değme benim gönlüme , kanar akar durduramam Kanar oysa kan kırmızı siyaha çalar türküler söyler arkandan susturamam Ağlar kayarım yıldız parça başına gibi gözlerinden  

858,498Konular
982,055Mesajlar
30,043Kullanıcılar
rolexnsnsbsbSon üye
Üst Alt