Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Yuvamı kurtarmak için destek edinnnn !!!

Yuvamı kurtarmak için destek edinnnn !!!

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
20 yıllık evliyim ve mutlu bir evliliğimiz varken bir aydır eşimi arayan biri var Bu beni oldukça endişelendiriyor ve bu durumdan kurtulmak için yardımlarınıza ihtiyacım var

Gizli konuşmalarından ve eve aralıksız geç gelmelerinden oldukça şüphelendim Israrla sormama karşın aralıksız kaçamak yanıtlar veriyor Geçenlerde bir kızla konuştuğunu öğrendim ve biraz uğraşarak onunla telefonda konuştum Sorunu şuan için hallettim ( yani eşimden birdaha bu tür olayların olmayacağına dair söz aldım ) lakin belirli edinmek için forumda sorunumu sizinle paylaşıyorum

Sizden istediğim şey bu telefonu yönlendirme konusunda takviye etmeniz Konuyu dürüst yere açmadığımın farkındayım; lakin yerinde bir yer bulamadım Eşimin telefonunu kendi telefonuma yönlendirmek istiyorum ve bunu yaparken benim telefonum çalsın; lakin eşimin telefonu onu arayan kişiye kapalı ya da meşgul gözüksün fakat şüphelenmesin Benim aklıma gelenler bunlar eğer sizde daha işe fayda bir zihin varsa ne olur muavin olun yuvam kurtulsun Mesajlarınızı sürekli takip edicem Merakla bekliyorum

858,496Konular
981,715Mesajlar
29,783Kullanıcılar
uarasSon üye
Üst Alt