Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yüz Yüze Gelmek için 2 saat bekler oldum

Yüz Yüze Gelmek için 2 saat bekler oldum

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhabalar,nasıl başlasam bilmiyorumŞurdan başlayalım; liseye daha bu yıl başladımOkula servisle gidip geliyorumilk gün eve dönmek için servise atladım Sanırım bir şeyden duygulanmış olmalıydı,köşede bir yere oturmuş gürültüsüz sessiz ağlıyorduSonrasında arkadaşı geldi,astım hastası dedi fenalaşmasın felan derken camı açtımNe oldu dedim cevap vermedi yalnızca yüzüme baktı ağlamaya devam ettiVardır bir nedeni dedim öndeki bir koltuğa oturdum,eve geldim her şey geçtiHiç varsayım edememeğim bir şey olduÇok etkilemişti beniSonrasında ortak arkadaşlarımız olduOnu az da olsa tanınma fırsatı buldumSınıfı anında koridorun sonundaydıHer teneffüs gülüşünü yetişmek için koridora çıkar , olduğu yere doğru donup kalırımFark etmesinden korkarım beniUzaktan severim onu hergünAnlamasını istemem sevgimiherneyse, geçen gün yanında gezdiğim kız arkadaşıma sarıldı,yanlış anlamayın kız kardeşimi sevdiğim gibi severim yanımdaki arkadaşımıoda ardından selamlaşmak amaçlı elimi sıktıaklımı başımdan aldıbi kaç kez oldu bu ben de anlamasın diye böylece yüzüne bakmadımKurslar felan açıldıgunlerimiz çakıştı Bir gün raslantı benzer minibüse bindik Yanı boştu Oturabilirmiyim dedim, otur dedi İneceği yere değin bekledim , evi uzakmış baya birminibüse kadar geçirdim onu Eve dek hatta uyuyana dek onu düşündümsonra daima aynı minibüse binelim diye ,kursumun olmadığı günler bile eve dönmeyip 2 saat okulda beklediğim bile olduyaklaşık 5 hafta böyle geçtiHer gün onu uzak uzak sevdimbazen yüzüne bile bakamadım anlamasın diyeama canımdan fazla sever oldum onuNe zaman bitceğini bilmediğim bu yolda yürümeye devam ettim her günne yapmam lazımcesaret edemiyorum kırılacak bana diye , aramız açılacak diye

858,497Konular
981,953Mesajlar
29,950Kullanıcılar
ivol.kanSon üye
Üst Alt