Yüzük ve Dikkat Çekici Parmağının Sırrı Dün akşam haberlerde izledim bunu çok dikkatimi çekti ve sizlerlede paylaşmak istedim meleklerimAraştırmalar yapılmış ve parmak uzunluğuna kadar karakter belirlenmişBende haberi ilk duyduğum vakit anında parmaklarımı denetim ettimyuzukveisaretparmagininsirri5c548cb0ec58falt
Big Grin
sağ elimle sol elimdeki parmaklarım birbirini tutmadıyuzukveisaretparmagininsirri5c548cb0ec58faltsağ elimdeki işaret parmağım uzun iKen sol elimdeki göze çarpan parmağım kısa ben nasıl bir kişileğe sahibim anlayamadımyuzukveisaretparmagininsirri5c548cb0ec58falt
Big Grin
bakalım sizlerin parmaklarınızla kişilikleriniz birbirini tutuyormuyuzukveisaretparmagininsirri5c548cb1856b0gifalt :tik: :tik: :tik: 1549044908 1549044908 yuzukveisaretparmagininsirri5c548cb189927yuzukveisaretparmagininsirri5c548cb189927 yuzukveisaretparmagininsirri5c548cb189927 Bugüne dek prostattan kalp krizine, spor yeteneğinden saldırganlığa, doğurganlığa dek pekçok rahatsızlık ve durum konusunda ``haberci' olarak gösterilen yüzük parmağının göze çarpan parmağına oranı, bu defa Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi´nde kişilik yapısıüzerinde araştırma konusu oldu Uzm Dr Funda Aksu,''Yapılan araştırmlarımızda yüzük parmağı muhabere parmağından daha uzun olan bireylerde analitik düşünme, mesuliyet, daha ivedi karar verebilme, hassaslık gibi özelliklerin daha pozitif olduğu tespit edildi Yüzük parmağı göze çarpan parmağından uzunsa o kişi daha ivedi karar verebilen, daha mesuliyet almaya yatkın, daha analitik düşünebilen bir kişi özelliği gösteriyor Yüzde 80 oranında bunu kanıtladık Bu konuda belirgin elde etmek yanlış olabilir lakin şunu söyleyebiliriz ama; yüzük parmağının bu cins yetilerle ilişkili olması bilhassa kritik kararlar alması gereken mesleklerde bizim alıştırma yaptığımız paramedikler gibi bu şahısların işe alınmalarında belirleyici bir değeri olabileceğini düşündürtüyor bize Bu çalışmanın işe alınma kriterlerine muavin olabileceğini söyleyebiliriz'' 1549044908 1549044908 yuzukveisaretparmagininsirri5c548cb18e873yuzukveisaretparmagininsirri5c548cb18e873 yuzukveisaretparmagininsirri5c548cb18e873
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.