Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yüzüklerin efendisi 2 nin tralier i ni bi bilen varsa link koysun beyler
sa beyler NBA 2008 i internetten indirdim oyunu kurmayı bilmiyorum rar lı kurulmuyor demon tools lada kurulmuyor üzerine tıklayınca birlikte aç yeri felan gelior orda nasıl yükleneceğini yazmış ama ingilizce olduğundan anlamadım lütfen bi yardım readmede şöyle yazıor
1 Burn gbi image file...
beyler bende orjinal gta 4 var steamdan aldım işte bunu açıyom o ıd şifre istediği yere geliyom yazıyom play diyom oyun açılmıyo bundan bi önceki indirişimde açılıyodu ama ondada arabalar evler yer felan gözükmüyodu bunun sorununu bilen birisi varsa lütfen yardım etsin şimdiden teşekkürler iyi...
yüzüklerin efendisi 2 (the battle for middle eart II) oyununu network uzerınden oynayabiliyorum ama online oynamayı bilmiyorum ne yapmam lazım program lazımmı yoksa patch ile mi oluyor ?
önceLikle önceden boyle bı konu açıldıysa özür diliyorum
ya arkadaslar ben witch king oyununu kurdum
ama ne yaptıysam multiplayer olmuooyuna baglanırken JOIN FAİLED diyoraraştırdım cd key fixer diye bi program varmısonu ındırdım bu sefer witch king oyunu yok , bfme 2(The Battle for Middleearth...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.