Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

yüzünü görür görmez tekrar eski halime döndüm

yüzünü görür görmez tekrar eski halime döndüm

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
merhaba arkadaşlar,sevdiğim bir kız vardı,karşılıksız bi aşkmektep kapanınca unuturum demiştim yaz tatilinde ve tatilin 4haftasında falan unuttumsonra ise hiç aklıma bile gelmedi öylesine başka kızlara falan baktım,konuştumheralde en ince ayrıntısına kadar unuttum diyodum ancak dün yani okulun başladığı gün alışılagelmiş olarak kız da okula geldi ve talih bu ya sınıflarımız yan yanlamasına düştü ve kızı her sefer görür hale geldimkıza tekrardan aşık oldum gibi oldu onu keşke görsem okulda bitmiş demeye başladım,onu her gördüğümde güya birincil aşık olduğum zamanlar gibi kalbim tekrar tez atmaya,terlemeye başladım,onla yüz yüze gelmekten korkmaya başladım tekrarve o ikimizi dost sansa da onu gördğümde selamlama bile veremedimyaz tatilinde bana sevgilim var demesinde bile kıskanmamışken,bugün mahalleden arkadaşı da olsa çocukla görünce yeniden moralim bozulduamacım kız ile çıkmak deil ya da diğer birşey sadece unutmak istiyorum,kafamı toplamalıyım çünkü 11sınıfım ve bu sene hiçbi şekilde kızla falan mücâdele etmek istemiyorum,sadece ders hedeflemek istiyorm diye başladım ne yapmalıyım ivedi şekilde kafamı boşaltmalıyım,hem onun da beni sevmesiyle mutlu olmayacam tek hedefim sınavlar ve mektep,o da sevse daha fena olcak onun için unutmalıyım

858,499Konular
982,572Mesajlar
30,323Kullanıcılar
furkan.xSon üye
Üst Alt