Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Z kuşağından hazzetmediğini söyleyen Okan Bayülgen'e ünlü isimden cevap geldi

Z kuşağından hazzetmediğini söyleyen Okan Bayülgen'e ünlü isimden cevap geldi

bilgisayarci

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
63
jlMIt_1637478485_2671.jpg

Konuşmalarında Z kuşağından hoşlanmadığına değinen Okan Bayülgen'e şarkıcı Aydilge'den düzeltme paylaşımı geldi.

57 yaşındaki oyuncu ve yapımcı Okan Bayülgen: “Z kuşağından hiç hazzetmiyorum. Z'nin bir bölümünü çok seviyorum. Bir bölümüyle de ölünceye kadar düzenli olarak kafa bulmak istiyorum ve Alfa'yı kurtarmak istiyorum.” açıklamasında bulundu.

F1iZ3_1637478545_8229.jpg

Yakın zamanda kendine jest yaparak lüks bir araç alan Ece Ronay, Bayülgen'in bu yorumuna karşılık "Duygularımız karşılıklı" cevabını verdi.

37aVM_1637478744_0431.jpg

ŞARKICI AYDİLGE'DEN OKAN BAYÜLGEN YORUMU

Aydilge Twitter hesabından attığı tweette "Okan Bayülgen 'in haz etmediği şey Z kuşağı değil aslında. Z'yi anlamaya çalışıyormuş gibi gözükenlerin sahteliğini eleştiriyor ve asıl amaçları Z üzerinden kar etmek diyor. Ama sorun şu ki kendisi de Z 'yi sevmemek üzerinden gündem oldukça ne yazık ki yine Z kullanılmış oluyor." ifadesini kullandı.

pPPJ9_1637478591_5895.jpg