Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Zabıta Ekipleri Öğrencilerin Güvenliği İçin Yollarda

Zabıta Ekipleri Öğrencilerin Güvenliği İçin Yollarda
0
199

teknoloji

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
83

Zeytinburnu Belediyesi Zabıta takımları, okula 1 hafta erken başlayan 1. sınıf öğrencilerinin inançlı bir halde okula gidip gelmesi için, ilçedeki okulların bulunduğu yolları denetim altında tutmaya devam ediyor.

Zeytinburnu Belediyesi zabıta takımları, okula adaptasyon sürecini hızlandırmak için 2022 – 2023 eğitim ve öğretim yılına 1 hafta erken başlayan ilkokul 1. sınıf öğrencilerinin yanında olmaya devam ediyor. Okul giriş ve çıkış saatlerinde etraf ve trafik güvenliği denetimi sağlayan zabıta takımları, trafikte oluşan aksaklıkların denetimi, yaya yol güvenliği ve seyyar satıcı üzere akışı engelleyici ögelerin düzenlenmesi konusunda öğrencilere ve ailelere takviye hizmeti veriyor.
Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı