elektronikci
FD Üye
Zabıta Teşkilatı'nın 196. kuruluş yıl dönümü nedeniyle Atatürk Meydanı'nda bulunan Atatürk Anıtı önünde kutlama programı gerçekleştirildi.
Çorlu Atatürk Meydanı'nda düzenlenen kutlama programına Çorlu Belediye Lideri Ahmet Sarıkurt, Çorlu Belediye Lider Yardımcıları Adnan Kum, Güner Çetin, İbrahim Turgut Bolat ve Hakan Öztürk, belediye meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, ünite amirleri, Zabıta Müdürlüğü işçisi ve basın mensupları katıldı. Hürmet duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının akabinde Çorlu Belediyesi Zabıta Müdürü Birol Uçar tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu.
Zabıta Müdürü Uçar'ın Zabıta Teşkilatı'nın kuruluşuna ait açıklamalarının akabinde kürsüye gelen Çorlu Belediye Lideri Ahmet Sarıkurt, "1826 yılında kurulan ve ülkemizin en esaslı kurumlarından birisi olan Zabıta Teşkilatı’nın bu yıl 196. kuruluş yıl dönümünü sizlerle birlikte kutlamaktan memnunluk duyuyorum.
"Zabıta; Sağlıklı, Huzurlu ve İnançlı Ortamda Yaşamanın Güvencesidir"
Belediyelerin en değerli ünitelerinin başında gelen Zabıta Müdürlüğü; vatandaşlarımızın sağlıklı, huzurlu ve inançlı ortamda yaşamasının garantisidir, bu bağlamda da zabıtanın özel ve farklı bir yeri vardır. Yaptıkları hizmetlerle vatandaşlarımızın huzurlu, inançlı, sağlıklı ve sistemli bir ömür sürmeleri için çalışan zabıta takımlarımız, ilçemizin gelişiminde de katkı sağlayan kıymetli bir ünitemizdir. Belediyemizin gören gözü ve işiten kulağı olan zabıta teşkilatımız, belediyemiz ile vatandaşlarımız ortasında köprü görevi görmesi sebebiyle de büyük ehemmiyete sahiptir.
"Ekiplerimiz 7 Gün 24 Saat Misyonunun Başında"
Belediyemizin bünyesinde çalışan 82 zabıta işçimiz ile Çorlu’muz için gece gündüz mesai harcıyor, kentimizde huzuru sağlamak için çalışıyoruz. Her geçen gün hizmet kalitesini artıran ve işçi yapısını daima dinamik tutan bir anlayışla 7 gün 24 saat çalışan zabıta teşkilatımız sayesinde vatandaşımızın sağlıklı, huzurlu ve inançlı ortamda yaşama garantisini sunuyoruz.
Tabii kentimiz için çalışırken vakit zaman zorluklar yaşıyor, vakit zaman da üzülebiliyoruz. Fakat kentimiz için, Çorlu’muz için misyon başında olduğumuzu hiçbir vakit unutmuyoruz.
Burada bulunan kıymetli zabıta işçimizden ricam; hemşehrilerimizle bağlantı hâlindeyken güler yüzü, tebessümü eksik etmemeleri ve her ne şartta olursa olsun görevleri gereği, kentimizin huzuru ve sıhhati için özveriyle çalışmaya devam etmeleridir.
"Halkımızda Zabıta Çalışanına Yardımcı Olmalarını Rica Ederim"
Hemşehrilerimizden de ricam; daha huzurlu, tertipli, daha inançlı bir Çorlu için zabıta işçimize karşı anlayışlı olmaları ve onlara yardım etmeleridir.
Bu vesileyle; halkın sıhhati ve huzuru için uğraş eden Zabıta Teşkilatının kuruluş yıl dönümünü en içten dileklerimle kutluyor, mesai gözetmeksizin gece gündüz demeden özveriyle çalışan tüm zabıta işçimize çalışmalarında muvaffakiyetler diliyorum.
Günün Anısına Çiçek Dağıtıldı
Başkan Sarıkurt'un konuşmasının akabinde Zabıta Teşkilatı'nın kuruluşunun 196. yıl dönümü anısına toplu hatıra fotoğrafı çekimi gerçekleştirildi ve zabıta takımları tarafından Atatürk Meydanı'nda bulunan vatandaşlara çiçek takdim edildi.
Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı