Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Zafer Başak Kimdir, Hayatı

Zafer Başak Kimdir, Hayatı
0
196

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
95
Başarı Başak ,
Galibiyet Başak Kimdir,
Başarı Başak Yaşam Öyküsü,
Galibiyet Başak hakkında bilgi

Zafer Başak Kimdir Hayatı

Zafer Başak, 1954 yılında İstanbul Amerikan Koleji (Robert Kolej), 1958 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu 1963 yılında Paris Üniversitesi'nden Devlet Doktorası ünvanı alan Başak, 1963 ile 1969 yılları arasında Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Örgütü'nde (OECD) uzman ekonomist, 1970 ile 1975 yılları arasında Hacettepe Üniversitesi Ekonomi Bölümü öğretim üyeliği, bölüm başkanlığı ve dekan yardımcılığı görevlerinde bulundu 19791982 yılları aralarında İTÜ İşletme Mühendisliği Fakültesi'nde öğretim üyesi, 19831988 yılları aralarında Birleşmiş Milletler ve Dünya Sıhhat Örgütü nezdinde ekonomi ve finansman danışmanı olarak çalışmalarını sürdürdü

Profesör Dr Zafer Başak Türk Ekonomi Bankası Idare Heyeti Üyesi bununla beraber TEB Ekonomi Araştırmaları AŞ Yönetim Kurulu Üyesi olarak tahsis yaptıAynı dönemde Turkish Investment Fund Yönetim Kurulu üyeliğini de devam ettirdi *

Similar threads

Zafer Çağlayan Hayatı Galibiyet Çağlayan Biyografisi Mehmet Galibiyet Çağlayan Kim Başarı Çağlayan Özgeçmişi Zafer Çağlayan hakkında Bilgi Mehmet Başarı Çağlayan ( 1957 ) Zafer Çağlayan 1957 yılında Muş'ta doğdu Ailesi önce İzmit'e oradan da Ankara'ya göç etti 1980 yılında Gazi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
219
Mehmet Başarı Çağlayan Hakkında Data, Mehmet Galibiyet Çağlayan Kimdir, Mehmet Galibiyet Çağlayan Biyografisi Mehmet Galibiyet Çağlayan 1957 yılında Muş ’ta doğan Zafer ÇAĞLAYAN, Gazi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi, Alet Mühendisliği bölümünden 1980 yılında mezun oldu Benzer yıl iş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
171
Canan Efendigil Karatay Kimdir Canan Efendigil Karatay Kısaca Hayatı Türkiyenin karatay diyueti kitabıyla tanıdığı Canan Efendigil Karatay, 1943 yılında Elazığ'da doğdu 1961 yılında Üsküdar Amerikan Kız Lisesi, 1967 yılında İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olduM Canan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
Canan Karatay Kimdir Kaç Yaşındadır? Canan Karatay 1943 yılında Elazığ'da doğmuştur 70 yaşında olan Canan Karatay 1961 yılında Üsküdar Amerikan Kız Lisesi, 1967 yılında İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olmuştur Canan Karatay 1972 yılında İstanbul Üniversitesi Tedavi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
196
Reha Denemeç hakkında veri Reha Denemeç biyografi 1961 yılında Elazığ ’da doğdu 1984 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi Ekonomi Bölümü ’nden mezun oldu 1991 yılında ABD ’de “University of Delawarede Ekonomi Mastırını tamamladı Özal döneminde Devlet Planlama Teşkilatı Müsteşarlığında Özel...
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
858,505Konular
982,693Mesajlar
33,052Kullanıcılar
orxanSon üye
Üst Alt