Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Zafer islam'ındır hakkında ayetler

0
124

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0

Evet, onları da, atalarını da barındırdık Nihayet omur kendilerine (hic bitmeyecek gibi) uzun geldi Oysa onlar, bizim gelip (kafirlere ait) araziyi cevresinden eksilteceğimizi gormezler mi? Şu halde, ustun gelen onlar mı?
Enbiya : 44

Allah, sizlerden iman edip iyi davranışlarda bulunanlara, kendilerinden oncekileri sahip ve hakim kıldığı gibi onları da yeryuzune sahip ve hakim kılacağını, onlar icin beğenip sectiği dini (İslam'ı) onların iyiliğine yerleştirip koruyacağını ve (gecirdikleri) korku doneminden sonra, bunun yerine onlara guven sağlayacağını vadetti Cunku onlar bana kulluk ederler; hicbir şeyi bana eş tutmazlar Artık bundan sonra kim inkar ederse, işte bunlar asıl buyuk gunahkarlardır
NUr : 55

Butun dinlerden ustun kılmak uzere, Peygamberini hidayet ve hak din ile gonderen O'dur Şahit olarak Allah yeter
Fetih : 28

Similar threads

Zafer muminlerindir hakkında ayetler Andolsun, sizler gucsuz olduğunuz halde Allah, Bedir'de de size yardım etmişti Oyle ise, Allah'tan sakının ki O'na şukretmiş olasınız Ali İmran : 123 Gevşeklik gostermeyin, uzuntuye kapılmayın Eğer inanmışsanız, ustun gelecek olan sizsiniz Ali İmran...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
Başarı islam'ındır hakkında ayetler Evet, onları da, atalarını da barındırdık Nihayet ömür kendilerine (hiç bitmeyecek gibi) uzun geldi Oysa onlar, bizim gelip (kâfirlere ait) araziyi çevresinden eksilteceğimizi görmezler mi? Şu halde, üstün gelen onlar mı? Enbiyâ : 44 Allah, sizlerden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
162
Hakbatıl hakkında ayetler Bilerek hakkı batıl ile karıştırmayın, hakkı gizlemeyin Bakara : 42 Boylece gercek ortaya cıktı ve onların yapmakta oldukları yok olup gitti A'raf : 118 Yine de ki: Hak geldi; batıl yıkılıp gitti Zaten batıl yıkılmaya mahkumdur İsra : 81 Biz resulleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
Doğru Din Hakkında Ayetler Kendilerine Kitap verilenlerden Allah'a ve ahiret gunune inanmayan, Allah ve ResUlunun haram kıldığını haram saymayan ve hak dini kendine din edinmeyen kimselerle, kuculerek elleriyle cizye verinceye kadar savaşın Tevbe : 29 O (Allah), muşrikler hoşlanmasalar da...
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
Zafer Allah'ın yardım ettiği kimselerdir hakkında ayetler Allah size yardım ederse, artık size ustun gelecek hic kimse yoktur Eğer sizi bırakıverirse, ondan sonra size kim yardım eder? Muminler ancak Allah'a guvenip dayanmalıdırlar Ali İmran : 160 Kim Allah'ı, ResUlunu ve iman edenleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
858,471Konular
981,204Mesajlar
29,544Kullanıcılar
Aal01Son üye
Üst Alt