Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Zafer Peker - Dönemem

Zafer Peker - Dönemem
0
97

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Başarı Peker Dönemem Çok güzeldi aşk seninle Rüya gibi yaşadık delice Sen bunları anlamak istemedin O sözlerin son oldu herşeye Öbür düştü yollar farklı düştü kollar Geçeip gitti aylar Hala seni unutamadım Dönemem dönemem İstesende geriye doğru bundan böyle dönemem Ruhumu çaldın fakat Dönemem dönemem Kırıldı gururum bundan böyle duy sevdiğim  

Similar threads

sitem sözleri sitem etme aşka derdin sözleri sitem etme aşka derdin şarkı sözleri Seni Sevdim Delice, her Gece Soruyorum Kendime Ya Biterse Diye, Bitsede Sewgin Saygı DuyarIm Gönlüne, üzüLürüm Sana Böyle Sevgili Bulamazsin Bu tarihte!!! Dostumuzu Sevdik Yılan Oldu Bize, Arkadaşımız Dedik Alt...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Facebook İçin Hazin Sitem Sözleri 2019 Buyrun Sitem Sözleri Facebook Facebook Sitem Sözleri 2019 Yazdığınız cümlelerle sevdiğinize paylamak, onu azıcık olsun canını kırmak mı istiyorsunuz sevgili melekler ? O halde az sonra sizlerle paylaşacağımız facebook sitem sözleri 2019 listesi tam...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
En Romantik Aşk Sözleri bu konu romantik aşk sözleri ve mesajlarına yer vermektedir Aşkını, sevgiliniz yada eşiniz için en romantik sözler mi arıyorsunuz? Dürüst sayfadasınızenromantikasksozleri5c555ca88dccfalt En güzel ve manalı sözlerden oluşan aşk sözlerini sizler için paylaşıyoruz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
Romantİk SÖzler romantık sozler erkeğime sözler erkeğim sözleri Ruhumu yerlere serip hasret cektirende olsan, ne askina bedduam nede sana kinim var,Deryada akar gibi binbir dertle dolsamda, seni mahsere kadar sevmeye yeminim var! Sözlerin aklımda yada aklımın ardında, Hayalin karşımda yada...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
emo nickler ve sözler Yiné dopdoLu qözLérim benzeri ßiLinmézin içindéyim vé sén yiné, yiné, yiné yoksun ßoqazım düqümLéniyor néfés aLamıyor ßéynim ikiLémdé, kaLßim çéLi$kidé sus diyorum sus yüréqim sus, kaLßim sus, akLım sus, ßéynim sus susmuyor; durmuyor; sürükLüyor qéçmi$Lérin én...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
858,497Konular
981,928Mesajlar
29,944Kullanıcılar
coldsteez2Son üye
Üst Alt