Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

zahmet çekmek deyiminin anlamı

zahmet çekmek deyiminin anlamı
0
78

Similar threads

Ayağını Çekmek Deyiminin Anlamı Ayağını Çekmek Deyiminin Anlamı nedir kızlar Ayağını Çekmek Deyiminin Anlamı hakknıda açıklama yaparmısınız  
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
arkadaki çıkmak deyiminin anlamı arkadaki çıkmak deyiminin anlamı nedir ne demektir kısaca açıklar mısınız lütfen  
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Ayağını Çekmek Deyimi Ne Demektir ? Ayağını Sürüklemek Deyiminin Açıklaması Ayağını Çekmek Deyiminin Anlamı Nedir Hergün kullandığımız onlarca deyimden biri olan ayağını çekmek deyimini anlamı şöyle meleklerayaginicekmekdeyiminedemektir5c58aa1500787alt 1549314571 1549314571...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Ayakta Uyuklamak Deyiminin Anlamı Ayakta Uyuklamak Deyiminin Anlamı nedir? Arkadaşlar Ayakta Uyuklamak Deyiminin Anlamı hakkında bir açıklama yapar mısınız  
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
Soylu Davranış Kullanmak Deyiminin Anlamı nedir arkadaşlar ben dün bir deyim duydum lakin bütün olarak anlamını çıkaramadım acaba Cömertlik Kullanmak Deyiminin Anlamı nedir bilen varsa yazsın lütfen  
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
858,498Konular
982,055Mesajlar
30,042Kullanıcılar
SarrafffSon üye
Üst Alt