iltasyazilim
FD Üye
Zahmetsiz Hazır Sarımsak Saklama Tarifi İçin Malzemeler
*Sarımsak (12 kilo)
*Robot, blender vs
*Yayvan ağzı kapaklı bir saklama kabı
Zahmetsiz Hazır Sarımsak Saklama Tarifi Yapılışı
Bu özel bir yemek tarifi değil yalnızca hanımlara bir kolaylık Biliyorsunuz sarımsağı yemeğe, yoğurda, mezelere ekleriz pek çok zaman lezzet katsın diye ve onca yoğunluğun arasında minik minik uğraştırır bizi ve ellerimize sinen kokusu da cabası Bu tarif sizi uzun süre sarımsak ayıklamaktan doğramaktan kurtaracak
Gelelim tarife sarımsakları suda beklettikten sonra kolayca soyuyoruz soyduğumuz sarımsakları güzelce rondodan geçiriyoruz incecik hale gelince yayvan (yayvan ve derinliği az olması gerek çıkarırken kolay olsun diye) çok derin olmayan bir kaba yayıyoruz
Sonrasında bıçakla sanki onu küçük küçük revani dilimler gibi minik minik karelere ayırıyoruz ve kabımızın kapağını kapatıp buzluğa atıyoruz Donduktan sonra kullanmak istediğinizde, 23 dakika önce buzluktan çıkartmanız yeterli
Yemeklerinize, yoğurtlarınıza, sarımsak mı lazım oldu? Çıkarın buzluktan bıçağınızla kesikleri belli olan yerden bir küp iki küp sarımsağı çıkarıp atıverin yemeğinize Bu kadar kolay ve kokusuz Deneyin memnun kalacaksınız
*Sarımsak (12 kilo)
*Robot, blender vs
*Yayvan ağzı kapaklı bir saklama kabı
Zahmetsiz Hazır Sarımsak Saklama Tarifi Yapılışı
Bu özel bir yemek tarifi değil yalnızca hanımlara bir kolaylık Biliyorsunuz sarımsağı yemeğe, yoğurda, mezelere ekleriz pek çok zaman lezzet katsın diye ve onca yoğunluğun arasında minik minik uğraştırır bizi ve ellerimize sinen kokusu da cabası Bu tarif sizi uzun süre sarımsak ayıklamaktan doğramaktan kurtaracak
Gelelim tarife sarımsakları suda beklettikten sonra kolayca soyuyoruz soyduğumuz sarımsakları güzelce rondodan geçiriyoruz incecik hale gelince yayvan (yayvan ve derinliği az olması gerek çıkarırken kolay olsun diye) çok derin olmayan bir kaba yayıyoruz
Sonrasında bıçakla sanki onu küçük küçük revani dilimler gibi minik minik karelere ayırıyoruz ve kabımızın kapağını kapatıp buzluğa atıyoruz Donduktan sonra kullanmak istediğinizde, 23 dakika önce buzluktan çıkartmanız yeterli
Yemeklerinize, yoğurtlarınıza, sarımsak mı lazım oldu? Çıkarın buzluktan bıçağınızla kesikleri belli olan yerden bir küp iki küp sarımsağı çıkarıp atıverin yemeğinize Bu kadar kolay ve kokusuz Deneyin memnun kalacaksınız